Bir Yere Gidileceği Zaman Kedi Ne Oluyor?

drexssi
drexssi

14565 Puan

yazın mesela kampa gitmeyi düşünüyorum min 5 gün. ya da herhangi bir gezi. bu durumda da kedimi asla yalnız bırakmak istemiyorum hani kuş değil ki mamasını koy suyunu koy diye birine emanet et. zaten kimse de kabul etmez. mesela kampa gittiğim zaman onu da götürebilir miyim? 5 gün az bir zaman değil bir süreliğine sokak yaşamını tadacak geri gelmek ister mi eve, streslenir mi, hastalanır mı??? götürmek yerine kedi otellerine mi bıraksam diyorum ama temizliğinden, güvenirliliğinden emin olamıyorum. gönlüm gittiğim her yere onu da götürmekten yana ama onun için sıkıntı yaratma ihtimali var mıdır. hiç böyle yapan var mı?

9 CEVAP

Ben yalnız yaşıyorum ve her yıl tatile giderken cocuklarımı annemlere bırakıyorum.
Normalde evde özgür özgür takılmaya alışıklar ama annemlerde kalabalık aile ortamı görüyorlar ve bence herkes tarafından ilgi görülmek onların hoşuna gidiyor:))
Sizde sevdiğiniz güvendiğiniz birisinin yanına bırakabilirsiniz.
Kamp tarzı şeyler onları yorabilir, sıcaktan etkilenebilirler.
Sizede eziyet olur

Elliiiis
Elliiiis

13024

Biz direkt erkek arkadaşımın annesine bırakıyoruz. Hem orayı çok seviyor ve onlarda ilgili olunca hiç sıkılmıyor ve deli gibi koşturuyor. Birkaç kere bende gittim onunla kızçemin keyfi on numara. Belki sizinde bırakacağınız bir yer olur. Ama 1 günlük bir yere gitmem gerekiyorsa elimden geldiğince yalnız bırakmamaya çalışsamda. Tehlikeli her yeri kapatıp ikişerli olarak mama ve su bırakıp oyuncaklarını ortaya bırakıp hemen gidip geliyorum. Gelincede zaten direkt kendini sevdirmeler vs oluyor.

Monserzk
Monserzk

1161

Bence evde kalması hem kediniz hem sizin için çok daha rahat olur otele bıraksanız hastalık kapar iyi bakmazlar bilemezsiniz birine bıraksanız iyi bakacağından emin olamazsınız yanlışlıkla kaçırır kapıdan pencereden en iyisi ev bende hep bunları düşünerek evde bırakıyorum mamalarını sularını koyuyorum en fazla 3 gün bıraktık bir sorun yaşamadık

diablerose
diablerose

119757

ben birisini tutcam eve hergun ugrayip kedinin mamasini suyunu kumunu ayarlayacak

simbakedi
simbakedi

136205

kedinize bagli bu. gittiginizde stres de olabilir sevebilir de ama buyuk cogunlugu stres olur. siz yokken eve ugrayip suyunu, mamasini tazeleyecek ve yarim saat de olsa onunla oynayacak biri olursa 5 gun evde kalabilir. bazilari etrafa bir suru mama, su vs koyup gidebiliyor birkac gun kimseyi kedinin yanina ugratmadan ama bu bana yanlis geliyor acikcasi. ugrayabilecek biri varsa daha iyi olur. acikcasi kamp olayinda da kedinizin rahat edecegini hic sanmiyorum

edosh
edosh

686

@drexssi Biz kampa gitmiyoruz ama gittiğimiz yerlere (aile, tatil için yazlık kiralama vs) götürüyoruz. Youtube’da bir çift var. Onlar kampa da götürüyor.


https://youtu.be/97i2KmZuo00


Bozcada’ya götürende görmüştüm.


https://youtu.be/HwW4AjVLzxA

drexssi
drexssi

14565

öyle biri maalesef yok :( bu yüzden dertli dertli düşünüyorum zaten

drexssi
drexssi

14565

çok sağol

drexssi
drexssi

14565

çok sağol

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 412 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81364 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR