Siyah Kaka Ve Tuhaf Yürüme?

buse_
buse_

13039 Puan

Arkadaslar kedim 3 gün sonra ilk defa kakasını yaptı ve simsiyah yaptı ondan sonra tuvaletten çıkınca da arka patileri öne alıp öndeki patilerle yürümeye başladı çok şirin gözüküyordu bende güldüm sonra kaçtı yani kısacası neden böyle yürüdü ve kakanın siyah olması normalmi? (Yaparken baya zorlandı)


5 CEVAP

Cook
Cook

119172

Bahsettiğiniz hareket kızak hareketi,poposu kaşındığı için ya da temizlemek için yapmış olabilir,belki parazit kaynaklı da olabilirmiş ama sanmıyorum.Ben ilk gördüğümde engelli taklidi yapıyor sanmıştım...Daha önceki sorularınızda 3 gündür kaka yapmadığını söylediğinizi gördüm.Siyah olması normal kakası bağırsakta kurumuştur.Bundan sonra normal yaparsa sıkıntı yoktur.Gözünüz aydın :)

Ona kızak hareketi deniliyor. Sanıyorum kediniz kabız ve bu yüzden poposu acıdı o yüzden sürttü. Ya da poposunda kaka kaldıysa yaptı. Daha fazla devam ederse veterinere danışın derim.

buse_
buse_

13039

@Cook çok sağolun hakketende gözüm aydın ondan çok ben rahatladım :))

Kusura bakmayın önceki sorularınızı görmemişim. Kediniz kabızmış galiba kaç gündür. Muhtelemen yaptığı hareket gayet normal. Bence pek önemli bir şey yok. Geçmiş olsun :)

buse_
buse_

13039

@kedilernedemekistiyor önemli değil teşekkür ederim :))

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 527 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81435 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR