Kedi Kısırlaşınca Neler Değişir

sugartgecat
sugartgecat

13112 Puan

hep duyuyorum kısırlaşınca cana yakın oldu hareketlendi eski bebek hallerine geri döndü diye bu gercek mi benim kedim de dişi ve 9 aylık oldu daha girmedi ama girmesi yakındır diye düşündüğümden soruyorum bana çok düşkün ama kendisine dokundurmayı sevmiyo öyle saldırma ısırma huyları yok sadece iki metre uzaga gidip orda oturuyo.. peşimde dollaşsın her şeye karışsın ama ben ona dokunmayayım istiyo onun istediğini yapıyorum ama biraz temas hoşuna gitse çok mutlu olurum şahsen bi de zaten aşırı hareketli bi tekir bunun bi üst level hareketlisini düşünemiyorum bile..

6 CEVAP

Elliiiis
Elliiiis

13024

Dişi kedimi 9 gün önce kısırlaştırdım. Hep temas halindeydi zaten ama şimdi daha çok temasa geçiyor daha çok kucağa geliyor ve aşırııı uysallaştı. Yine delirme saati geldi mi ortalığın anasını ağlatıyor ama eskiden o içindeki enerjiyi asla atamıyordu deli dana gibi ordan oraya koşuyor bir şeyleri deviryor halılar ayağının altından kaydırıyordu. Şimdi eser yok. Ama belki de şu an yakalık olduğu için rahat hareket edemediğinden olabilir diye düşünüyorum ilerleyen günlerde ne olur bilemiyorum ama hala çok şirin hala çok meraklı ve hala daha sevgi yumağı ve inatçı 🥰🥰

aycylmz
aycylmz

14295

Yaklaşık iki hafta oldu erkek kedimi kısırlaştıralı, hiçbir değişiklik olmadı ama hatta daha da hareketlendi bizimki :) ben de hep uysallaşıyor, hareketleri azalıyor diye duymuştum ama belki daha yeni diye böyledir, uzun vadede etkilerini bilemiyorum tabi.

sugartgecat
sugartgecat

13112

erkek kedilerde kısırlaştırma etkisi 2 ay sonra falan görülüyo diye biliyorum hatta kısırlaştırıldıktan sonra yine giriyolar bazen kızgınlıga

tyguler
tyguler

124312

Erkek kedimi 9 aylıkken henüz kizgınlığa girmemişken kisırlaştırdık, sakinleşti ama şöyle sakinleşti: elimizle yorganlarla falan malum hareketi yapıyordu, onlar azaldı ama tam bitmedi yine de azaldı. Bu da ona iyi geldi sakinleşti.
Başka bir değişiklik olmadı bence bi tek bu dediğim şey değişti

deniznergis
deniznergis

12866

kısırlaştıralı bir ay oldu sanırım halen aklına geldikce kerkiniyo polar battaniyeye, ama uysallaştı bayagı ayaklarıma sürtünüyo ,çok uyuyor bariz bir şekilde ,oynayalım diye topunu kendi getiyor yanıma bakalım daha neler görücez artık sevdiriyor kendini ,eskiden elletmezdi kendini.

Catcik
Catcik

806

Benim kedimde hiçbir değişiklik olmadı. Kısırlaştıralı 6 ay oldu. Hareketleri azalır sakinleşir dediler ama eskisinden daha hareketli evin içinde koşup oyunlar oynuyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 251 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81364 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR