Kediii

Hazos
Hazos

166 Puan

Aileyi kedi almaya nasıl ikna edilir? Çok istiyorum...

6 CEVAP

Elliiiis
Elliiiis

13024

Valla benim ailem aslaaa kabul etmiyordu. Ben tek yaşarken kedimi sahiplendim. Ve şu an ekstrem bir durumdan dolayı yanlarına gitmek zorundayım. Ve kedimsiz asla olmayacağını söyledim. Onlarda başta balkon olarak kabul ettiler ( geçende bununla ilgili bir başlık açmıştım ). Daha gitmedim eve fakat gitmeden de odaya alacağıma dair anlaştım. ( oda ve balkon olarak oda da benimle oynayacak yatacak kalkacak, balkonda kumu olacak, oyuncakları olacak, dışarıyı seyredecek vs gibi). E zaten böyle olunca yavaş yavaş diğer odalarda kabul görecek vs vs. Benim ailemin kedi istememe sebebi ise aşırı korkmaları seviyor ama uzaktan. Mesela kedim kısırlaştı ve birçok sorunla karşılaştık şu 10 günde annem asla olmaz istemem demesine rağmen aşırı ilgili davrandı, yardımcı oldu vs vs. Her şey zamanla olacağına inanıyorum ben. Zaman gerçekten her şeyin ilacı. Başta odamdan asla dışarı çıkmaz vs dersin sonra onlarda sever yanlarına alır gibi gibi. Masraf konusunda zaten hiçbir şekilde yardım istemedim. Belki sen aileye bağlısındır o konuda bilemem ama onuda aldığın harçlıkları biriktirerek çözebilirsin. Umarım en kısa sürede istediğin en güzelinden olur.

buse_
buse_

13039

O sizin ikna kabiliyetinize kalmış bişey :)

diablerose
diablerose

119757

masraflarini karsilayabilecek maddi gucunuz varsa ikna olurlar. dobida youtubeda hesapladi, standart bi kedinin aylik 380 tl lik masrafi var suan

tyguler
tyguler

124312

Cansu Özen youtube kanalında gecen gün bunun hakkında video paylaştı izleyebilirsim

deniznergis
deniznergis

12866

@eliiss bak gecen gün kavga ediyordunuz. Kedimi balkoma koysam taginda .Değmezmiş demi bu sorunlar sen ile ailen arasında bu sorunu buraya tasirsan gerksiz kişilerle polemiğe girer kalp kirmaktan öteye geçemezsiniz. Demekki neymiş çözülemeyen sorun yokmuş .

Elliiiis
Elliiiis

13024

@deniznergis ben kimseyle kavga etmedim sadece direkt ‘kedini sahiplendir’ diyen kişiye çıkıştım çünkü çok acımasızca ve empatiden yoksun bir yorumdu. Ayrıca ben sorunumun belki çözülemeyeceğini düşünerekten içimi ferahlatmak için açtım.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 417 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81951 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR