2. Kediye Karar Verme

Hilal001
Hilal001

2536 Puan

Kedim 2. Kediye alışır mı alışmaz mı ya da ister mi istemez mi bunu nasıl anlayabilirim?
10 aydır benimle krakterini az çok öğreniyorum ama bu 2. kedi konusunda hangi davranışını nasıl yorumlamalıyım bilmiyorum. Bilgisi tecrübesi olanlar yazabilirse cok sevinirim

3 CEVAP

buse_
buse_

13039

1 haftayı bulacaktır alışması, ama bence almayın sizi kıskanabilir stres olabilir onun yerine başkasını aldınız diye üzülebilir tabi işe gidiyorsaniz vs. o zaman tek kalmaması için iyi olabilir ama tek bırakmayın ikisini alışana kadar.

sultansbutler
sultansbutler

12552

geçici yuvalık yaparak tepkisini ölçebilirsiniz. doğru alıştırma adımlarıyla çok inatçı kediler bile tolerans gösteriyor 2. kedi için. internette birçok alıştırma videosu var. Jackson Galaxyi de tavsiye ederim video için.

MOGU
MOGU

763

benim kedim de 10 aylık oldu, ikinci kediyi istiyorum ama bahçedeki kedilere gittiğimde bile kıskanıyor, saatlerce beni kokluyor, onlara hazırladığım mamaları yiyor, bugün pet şişeyi kesip su kabı yapmıştım, baktım ondan su içiyor. bu durumda da çok endişeleniyorum, sanırım sahiplenemeyeceğim. şimdiki aklım olsa kızımı sahiplenirken bir tane daha sahiplenirdim. bir kedi az üç kedi çok :) çok çok iyi düşünmek lazım, kedi eve girince bir daha sokağa bırakamazsın.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 269 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81435 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR