Kedim Kayboldu Bilgi Sahibi Olanlar Yazabilir Mi ?

SquaRD16
SquaRD16

172 Puan

Yaklaşık 9 ay önce balkonuma kedi yavruladı. 5 tane yavru kedi. Bu kedilere balkonda baktım 9 aylık oldular. Hepsi erkek bu arada kedilerin. Birinci katta yaşıyorum ve balkondan sürekli bahçeye sokağa çıkıp geri geliyolardı. 5 gün önce içlerinden tekir olan kayboldu. Bütün çevreyi aradım fakat bulamadım. Kime sorsam 1 hafta sonra aç susuz bitkin halde gelir diyolar. Sizce gelir mi ?

5 CEVAP

buse_
buse_

13039

9 aylık ve erkekse gezmeye çıkmanın ve gelmemenin nedenin malum :D kızgınlığa girmiş olabilir yani büyük ihtimalle 2-3 e gelir diye düşünüyorum.

Kızgınlığa girip dişi peşinde keyfine keyif katıyor da olabilir, bir köpek kovalamış, bölgesinden uzaklaşmış ve kaybolmuş da olabilir. Genelde bölgesini bırakmaz ve gelir çoğu kedi. Bu ara 5 erkek kedi, tek bölge. Rekabet de olabilir işin içinde anlayacağınız. Umarım gelir :(

SquaRD16
SquaRD16

172

dişi peşinde kaybolma ihtimali var mı ? Bulundugum çevre sakin bi çevre trafik vs çok fazla yok bu arada.

buse_
buse_

13039

@SquARD16 Tabiki dişilerle uğraşıyor olabilir, ve zaten 9 ay boyunca büyütmüşsünüz kesin geri gelir bir kaç güne hiç merak etmeyin.

SquaRD16
SquaRD16

172

@Afedersinizamasakinm 5 erkek kardeşler ve bugüne kadar hiçbir kavgaları olmadı . kavgayı bırak birbirlerine yemek yerken hırlama bile yapmazlar. Beraber aynı yatak içinde uyuyup aynı tabaktan yemek yerlerdi. umarım döner ya

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 322 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81202 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR