Hangi Mama Daha İyi?

miupiu
miupiu

3039 Puan

Anket

Hills
(2 oy)
Proplan
(3 oy)
N&D
(16 oy)
Toplam (21 oy)

şu an N&D kullanıyorum ama kısırlaştırdıktan sonra 10 kg şeklinde almak istiyorum ve içerikleri hakkında pek bilgim yok açıkçası iyisini yesin istiyorum. oylar mısınız?

7 CEVAP

diablerose
diablerose

119757

Size bi tavsiyem var. butceniz uygunsa 10 kg lik mamayi yeterince denemeden almayin. alip da alerji malerji cikarsa pisman olursunuz. kullandiginiz mama yerini saglamlastirirsa alin buyuk paket

Ben kedime proplan kullanıyorum.Çok kaliteli.Oğlum da çok seviyor.Fakat 10 kilo almayın.İlk bi 1 kiloluklardan alın denemek için.Sonra o mama bitince memnun kalırsanız 10 kilo alırsınız.İyi Günler:)

masukasi
masukasi

5363

Naturea, nd güzel mamalar. Proplan Vs içeriğine bakar ve karsilastirirsaniz o fiyata çok kötü.
Fakat kediniz özellikle çok hareketli olmayan erkek bir kedi ve siz de ölçülü mama vermiyorsaniz nd gibi protein oranı yüksek mamalar sıkıntılı olabilir. Benim oğlanda idrar yolu sıkıntısı olunca farmina strutive Management kullandım. 5 ay kadar. Fiyatı çok yüksek ama. Şimdi brit care unitary aldım. Daha ulaşmadı elime.

diablerose +1


Elinde patlar 10 kg . İlk önce dene

teo33
teo33

2523

@masukasi aynen ben de Nd kullandım 2-3 ay ve erkek yavruda idrar yollarında enfeksiyon sorunu oldu. Direkt mamadan mı kaynaklı bilmiyorum ama dediğiniz gibi fazla protein sorun yaratıyor olabilir evde beslenen kediler için. "İyi" içerik illa kediye uygun demek değil gibi görünüyor.

liawooz
liawooz

1112

N&D mamada bu sorunu yaşamanızı temel sebebi yüksek protein değildir.ProPlan marka mamada bile daha fazla protein Va ancak kül oranı!ND mamaya bakarsanız kül oranının çok yüksek olduğunu görürsünüz.İşte bu yüzden bu sorunu yaşadınız

teo33
teo33

2523

@liawooz Doğrudur. Ondan da olabilir, fazla magnezyum da.. N&d'deki kül oranını bilmiyordum, teşekkürler haber ettiğiniz için.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 310 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81283 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR