Fipli Kediler

ecmerdmr
ecmerdmr

944 Puan

Fip hastalığına farkındalık yaratmak için bir Instagram sayfası açtım. Düzenli olarak içerikler paylaşacağım ve fipli hayvan sahiplerinin birbirlerine ulaşmasını da aynı zamanda diliyorum.
Lüfen takip edin, destek olun. Takip edin ki büyüyelim, sesimiz duyulsun.
https://www.instagram.com/fipliyiz/


10 CEVAP

Logo vs çok başarılı gidiyorsun şuan. İçeriklerde güzel olursa harika iş çıkarırsın. Atıyorum takip

deniznergis
deniznergis

12866

Iyi olmuş dayanışma içine girmeniz fakat ortada söyle bir durum var hangi kedi fibli hangisi değil bilemiyorsunuz .bir cok bolt hesap var o alemde tek amaçları duygu sömürüsü yapıp para kopartmak milletten gerçek fibli aileler magdur bu konuda ,benim hesabimda 100 yakin fibli kedi var çoğunda maddi olarak destek saglamisim fakat çöp ile saman bir birine karışıyor kimi zaman ,umarım başınız agrimadan profesyonel bir yardim sever olur ,fibli ailelelere destek olursunuz.

Evet böyle kötü niyetli insanlara önlem olarak test sonuçlarını, faturayı ve veteriner adını isteyebilirsiniz. Çok güzel olmuş umarım güzel bir şekilde devam eder :)

deniznergis
deniznergis

12866

Ben maddi destek olacağım kedinin adını, sahibinin adini,hangi klinikte yatıyorsa tlf aliyorum ,netten veteriner bilgilerini girip nereye kayitli boyle bir yer varmi .ondan sonra veterineri arayip net konulan taniyi durumunu sahibinin durumunu soruyorum onlar zaten sizinle paylaşıyor. Bir keresinde kadin mağdur yardim ediyoruz .kedisi tedaviye cevap vermeyip melek oluyor ,(ölüyor) elinde kalan gs ilaçlarını para ile başka ailelere satiyor 😤

ecmerdmr
ecmerdmr

944

merhaba, benimde asıl amacım bu olaylardan kurtulabilmek. Instagram üzerinden ulaştıklarında bazı insanlardan olumsuz yanıt aldım. Ancak amacım temel amacım farkındalık yaratmak ve bilgilendirmek. Birçok gerçekten böyle hesap var. Eğer biz bir topluluk haline gelirsek, sesimiz daha çok duyulur ve niyeti kötü insanlardan kurtuluruz. Sayfadaki ana konu ise fip hastalığı nedir? olacak. Fipi atlatmış veya tedavi süreci olanlarla da iletişim kurup, tedavinin dışında neler yaptıklarını da yazacağım. İnşallah iyi bir şeyin arkası kesilmez. Öğrenciyim, benim kedim fip hastası değil. Ancak yakından takip ediyorum her şeyi. Birçok makale okudum bu hastalık ile ilgili. Instagram'ı seçmemin sebebi de birçok kedi sahibinin oradan insanlara ulaşmaya çalışması. İnsanların çoğu fip hastalığına sahip bir kedi profili gördüğünde ne olduğunu bilmeden geçiyor ve yoluna bakıyor. Çok az insan google'da ne olduğuna bakıyordur. Instagram'da böyle bir sayfanın olması hem fip hastalığı ile savaşan kedi sahiplerinin yrdımlaşması hemde aa bu ne diyip girip okuyup bilinçlenen insanların fazlalaşmasına sebebiyet verir umarım. Bir yola çıktım, sizlerin desteğine ihtiyacım var. Bir kişiyi bile bilinçlendirsek bize fayda. Bu adımı atarken çok engelle karşılacağımı biliyordum, ancak hepsinin üstünden geleceğim. İlerde inşallah sayfayı beraber yöneteceğim arkadaşlarım olur, ve bir ekip olarak bu topluluğu büyütürüz. Çok teşekkür ederim...

ecmerdmr
ecmerdmr

944

Çok teşekkür ederim, :)) umarım faydam dokunur gerçekten :)

Zeeelis
Zeeelis

2876

tebrik ederim çok güzel bir düşünce yolunuz açık olsun.

ecmerdmr
ecmerdmr

944

++ (yukarıda durabilmesi için) :)

ecmerdmr
ecmerdmr

944

teşekkür ederim, umarım sizlerle beraber amacımız ulaşırız :)

ecmerdmr
ecmerdmr

944

+++++++++++++++

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 650 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 10 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 82039 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR