Çok Hızlı Ağzı Açık Nefes Alıyor!!:(

meysakcr
meysakcr

2764 Puan

Dün kedimiz doğum yaotı tahmin ettiğimiz gibi 5 güzel bebiş getirdi dünyaya ana şuan aşırı hızlı nefes alıyo köpekler gibi diki dışarda ağzı açık nefes alıyo hava çok sıcak öyünden mi suyu yemi var bizde biraz rahatlasın diye suyla ıslatıyoruz kafasını falan neden böyle nefes alıyor kötü birşey mi benim kendi kedimde çok koşturduğu zaman böyle nefes alıyor ama sadece 30 saniye falan ne yapmamız lazım ve şuan doğurucak gibi de miyavlıyo karnıda hala dolu gibi Ve birazda titriyor gibi tekrar sordum çünkü fotoğraf gelmemiş


8 CEVAP

PERIveLIDYA
PERIveLIDYA

10308

Karnında hala yavru kalmadığına emin misiniz? Bazı doğumlar bir gün kadar bile sürebilir ama sizin anlattığınıza göre doğum bitmiş. Sıcaktan olabilir, daralmış olabilir.

Puppy730
Puppy730

112805

Doğum hakkında pek bilgim yok ama bazen içerde yavru kalabildiğini duymuştum. Ne olursa olsun bir ultrasondan geçsin bence. Onun dışında zaten doğum sonrası kontrol amaçlı muayene olsa sizin de içiniz rahat eder.

Reyyanhan
Reyyanhan

123983

Doğum yapan kedilerde bu durum normal . Kalp ritmi değiştiği için . Vücut hala etkisinde. Ama titremesi geçmiş olması lazım. Kaçta doğum yaptı ? Doğum hala suruyo olamaz.

meysakcr
meysakcr

2764

Dün saat sekizde başladı 11 de tamamen bitti miyavlaması geçti şimdi

Reyyanhan
Reyyanhan

123983

Titremesi normal değil ama. Vücudu normal e donmeliydi. Sakinkesmesini sağlayın anne kediyi sevin. Elinizle vitamin verin. Ayrıca yavru kedi süt tozu da verebilirsiniz çabuk toparlanır .

Zeynooo
Zeynooo

4821

Sıcaktan diye düşünüyorum bide ortam da sigara falan iciliyirsa dikkat edin.dogum etkisi büyük tabi

meysakcr
meysakcr

2764

Titremesi geçti zaten karnı da nasıl diyim gaz varmış gibi dolu ağzıda açık nefes almıyor şuan sadece normalden hızlı alıyor bende sıcaktandır diye düşünüyorum çünkü hava 34 derece zaten nornalde biz doğurduğu anlara denk gelmiyoruz burası çiftlik gibi bir yer olduğu için samanlıkta doğuruyor bu sefer denk gekdik kuzenlerimle hemen kutu falan bulduk çünkü samanlıkta doğdukları zaman ya gözlerine saman kaçıyor ya enfeksyon kapıyorlar yada gelincik gibi birşey yavruları boğuyor yiyor teşekkür ederim yardımlarınız için şuan mutlu duruyor yavrulanı emziriyor bir farklılık görürsek veterinere götereceğiz inşallah :)

PERIveLIDYA
PERIveLIDYA

10308

Dikkat edin eğer içinde yavru kaldıysa anne kediyi zehirler ve ölümüne sebep olur.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 18569 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81821 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR