Kedim Huy Değiştirdi Resmen.

Ebaytemac
Ebaytemac

189 Puan

Arkadaslar 1 yaşına girmek üzere olan bir kedim var. 4 5 gündür hareketleri cok degisti. Asla kendine dokundurmayan Venüs kraliçemiz birden bire kendini sevmemiz için yanima gelmeye başladı. Kendi isteğiyle bunu yapmasını kızgınlık donemine bagladim baslarda. Lakin 5 gun oldu hala kizginlik belirtisi gostermedi. Bir de beni gorunce sürekli miyavlamaya mirlamaya başladı. Evet biz normalde de çok konuşuyorduk lakin bu aşırı bir miyavlama seansina dondu. Asla ustume yatmayan kedicigim bugün üzerimde uyudu resmen. Bir de degisen bir hareketi daha var. Kuyruğunu ağzına alıp taşımaya başladı. Mesela dolabın ustunde dururken kuyrugu asagi dogru inerse ya da kuyrugunu hareket ettirirse fare gibi tutup tasiyor. Tekrar yukariya cikariyor. Internette aradim taradim ama hicbirinin nedenini bulamadim. Depresyona girdi diye korkmaya başladım. Allah rizasi için yardim edin yorum yapin. Boyle giderse veterinere mi götürmeliyim ne yapmalıyım hic bilemedim.


6 CEVAP

Merve203
Merve203

2589

Merhaba, benim kedim son bes gundur ayni soylediginiz gibiydi. Kizginliktaki hareketlerine hiç benzemiyordu ama kizginliktaymis fakat hafif geçiriyormuş. Muhtemelen sizinki de oyledir. Mesela benim kedimin iştahı kapaniyor kizginlik doneminde ve gene oyleydi.

buse_
buse_

13039

Sarmaç dolaç olduysa üstüne bide miyavlama ve mırlama geldiyse zaten kesin kızgınlıktadır, kraliçemiz demişsiniz dişi anladığım kadarıyla yakında yere yüz üstü yatıp popousunu kaldıracaktır, ama şöyle bişey varki biraz geç girmiş herhalde 8-10 aylıkken giriyorlar diye biliyorum ama yinede başka cevaplarda gelir onlarıda gözden geçirin. Veya biraz daha araştırın

Ebaytemac
Ebaytemac

189

Daha önce kızgınlığa girdi. Nelerle karşılaşabileceğimi biliyorum. Ben de bu yüzden biraz endişelendim zaten. Öncekilerde bu şekilde davranmamıştı. Bu sefer bir gariplik var gibi geliyor. Yine de teşekkür ederim yardımın için.

bse_
bse_

2096

Rica ederim :)

Betullsusam
Betullsusam

10255

Yaş aldıkça huylarında değişme olabilir. Kızgınlığa girmedi, girseydi anlardım demişsiniz eğer gözlemleriniz sonucu kızgınlığa girmemişse büyüdükçe yeni huylar edinebilir. Depresyona girse zaten bunun tam tersi daha da içe kapanık olurdu size yanaşmazdı, daha enerjik olmazdı.

simbakedi
simbakedi

136205

umarim hicbir sorunu yoktur da huy degistirmistir

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 570 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81202 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR