Kedim Sık Sık Sırtını Hareket Ettiriyor

merhabalar. durumu nasil aktaracağım bilmiyorum fakat kızım sırtını sürekli kasıyor. kasılma doğru bi ifade oldu mu emin değilim, sırtını ileri geri hareket ettiriyor, öğürme hareketine benziyor biraz ama öğürmediğine eminim. nette araştırdım fakat hiçbi şey bulamadım aynı davranışı sokak kedilerinde de gözlemliyorum. bunun sebebi nedir? sizin kedileriniz de yapıyor mu aynısını?
kedim 6 aylık kısır bir dişi. bu hareketi kısırlaştıktan hemen sonra yapmaya başladı. teşekkürler

6 CEVAP

diablerose
diablerose

119757

bnmki vucudundan bagımsiz sirt derisini ileri geri yapior. ben bunu 'cek o elini sirtimdan' diye anliorum.

evet yazmak istedigim buydu derisini hareket ettiriyor benimki de. ama neden yani bazen beni gormedigi anlarda bile yapiyor. bu kediler ne yapmak nereye varmak istemektedirler?

merhaba .öncelikle geçmiş olsun. Kedilerde genelde kusma refleksi olduğunda bu durum gerçekleşir. Tüy yumaklarını atmak için bunu yapar. Lakin yine muayene edilmesinde fayda vardır. Ama öncelikle malt kullanılması veya malt kullanıyorsanız miktarın arttırılması ya malt değiştirmenizi öneririm.Geçmiş olsun

tyguler
tyguler

124312

Evet geçen gün bende böyle bir soru açmıştım hani atlarda falan sinek gelince derilerini kasıp gevşetirler ya onun gibi yapıyor yazmıştım normal dendi

mihriii
mihriii

119878

benimkinde küçükkeb çok oluyordu dediğiniz şey artık geçti bilmiyorum normal heralde

caglaauzun
caglaauzun

1445

benim kedimde de küçükken dediğiniz gibi sırtında seğirme tarzı bi hareket oluyordu. özellikle oyun oynarken vb olduğunu gözlemlemiştim ve artık olmuyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 282 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81202 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR