Allah Kimseyi Vicdansız Yaratmasın

dilanuzun78
dilanuzun78

968 Puan

Apartmanın önüne kedilere mama su koyuyoruz. Komşulardan birinin neresine battıysa tüm kapları çöpe atmış. Yenisini aldık koyduk, yazı da astık. Sorsan en müslüman onlar, 5 vakit namaz kılıp cumayı kaçırmazlar. Ama allahın yarattığı canlara 2 gram mamayı suyu çok görürler. Yaz mevsimi geliyor. Kapınızın önüne bir kap su bırakmayı unutmayın.


11 CEVAP

BerenZ
BerenZ

103523

3 kuruşluk hayırları yok bir de senin para verip aldığını çöpe atarlar. Ha pardon evde kokmaya yüz tutan yemek kaldıysa sırf müslümanlıktan israf olmasın diye dışarı dökenler var şimdi haklarını yemeyim. Günah diye düşünmese onu da yapmaz niye kediler kokuşmuş muhitlerine alışmasın.

Monserzk
Monserzk

1161

Aynı durumu bende yaşadım Ankara’da öğrenciyim kaldığım bina aile apartmanıydı tüm cins insanlar aynı apartmana toplanmış gibiydi bende kedilere mama su verirdim sinir olurlardı bir gün kış günü kedi girmiş apartmana bende kedi kedimin kuru mamasından verip en alt kata koydum güvenlik kameralarına kadar inceleyip bulmuşlar beni 1 avuç mama tüm apartmana kokuyormuş wp grubundan ne laflar yedim şaka gibi böyle durumları görünce aklıma geliyor sinirlerim bozuluyor allah akıl fikir versin öylelerine ne diyelim o tipler laftan anlamaz

Valla biz de mama kabı bulamıyorduk artık hepsini atıyolardı. En son borudan üstü kapalı yedikçe dökülen mama kabı yaptık onu da demirlere zincirledik mükemmel oldu kimse atamıyor.

Ixterene
Ixterene

13229

Mama galiba whiskas ama aç kalmalarından iyidir sizdende Allah razı olsun

Ixterene
Ixterene

13229

Allah akıl fikir versin ne diyelim..

liawooz
liawooz

1112

Aslında onlarda kendilerine göre haklı.Mama ve suyu direk girişe koymanız pek doğru olmamış rahatsız olanlar olabilir ancak çöpe atmak yerine başka yere koymanızı rica etmelilerdi

dilanuzun78
dilanuzun78

968

Orası giriş gibi gözüküyor ama değil. Apartmanın kapısı orada değil. Belirli bir mesafe var. Tamamen vicdansızlıktan atmışlar.

ailur0phile
ailur0phile

1709

Videoya çekip, çöpe attikları anı vs HAYDİ'ye şikayet ederseniz hemen gelip konuşuyorlar eğer karşı çıkarlarsa para cezası veriliyor.

diablerose
diablerose

119757

5 litrelik su şişesinden şöyle bi kap yapip taşima yerinden bi direğe baglayabilirsiniz. https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQiZsr_97MxX-Lhv8uERs3p6ZdgkFkasgQ-2Q&usqp=CAU
Bağlantı (Link) açıklamasını girin

Evet haydi uygulamasını kullan cidden

Sznyll
Sznyll

17537

@diablerose biz aynısını yapmıştık demirliklere kelepçelemiştik suyu. Fakat dururlar mı? Ayaklarıyla tekmelemişlerdi çocuklar. Altını delip bütünn suyu dökmüşlerdi. Çocuk dediğime bakmayın benimle aynı yaştalar 7-8 değil yani. @dilanuzun78 Keşke ülkemizde adam akıllı bir adalet olsada böylelerine ceza yazsalar. Ne istiyorlar el kadar hayvanlardan? Ne zararı var senin hiç bir şeyini etkilemeyen oracıkta duran mama kabının? Aklım almıyor gerçekten. İnsanların kendine çeki düzen vermesi lazım. Yıllardır kullanmadıkları, çalışmayan, paslanmış beyinlerinin artık işlemesi gerekiyor. Apartman sakinleri olarak ortak karar alıp o yapanı komşuluktan çıkartma gibi bir hakkınız var. Yöneticiye bildirin çünkü bir daha yapacaktır o kişi. Yazı olsada olmasada aklı olan biri böyle bir şey yapmaz çünkü.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 742 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 9 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81324 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR