Kedimin Bizden Korkuyor Mu?

Sznyll
Sznyll

17537 Puan

Dün kısırlaştırılmasına rağmen bugün aşırı aşırı bir enerjisi var. Her yerde koşuşturuyor. Ya da bizden korkuyor. Tam anlamış değilim. Yanıma geliyor bana bakıyor bakıyor sonra bi anda üzerime atlıyor. Elimi hareket ettiriyorum hemen kaçıyor. Kafasını seveyim diyorum saldırıyor sonra tekrar kaçıyor. Dikişi var diye çok oynatmak yormak istemiyorum. Ne yapayım oyun oynayayım mı onunla yoksa bir süre kendi halinde mi kalsın? Bir de bizden korkuyor mu oyun mu yapıyor anlayamadım.

4 CEVAP

zba7
zba7

2661

Çok koşturmalı atlamalı oyun oynatmayın birkaç gün.Kendi haline bırakmanızı tavsiye ederim. Bırakın kendisi gelsin, sevdirsin.Ameliyattan çıktı ve onu veterinere siz götürdünüz size biraz kızmış olabilir. Bir iki gün yaş mama vererek gönlünü alabilirsiniz.Aynı zamanda kendisini hızlı toparlaması için de iyi olabilir.

simbakedi
simbakedi

136205

bana oyun oynuyormus gibi geldi benim kedim de ayni bu sekilde atlayip evde icine cin kacmis gibi kosuyor surekli. belki hareketsiz kaldigi icin enerjisini atmaya calisiyordur. ama benim kedim kisir degil o yuzden bu ornekle bagdasir mi bilemiyorum

Mervulk
Mervulk

4018

Benim kedimde aynı sekildeydi hatta dikişlerini bile kanatmıştı ama pek sorun olmadı

Mervulk
Mervulk

4018

Benim kedimde aynı sekildeydi hatta dikişlerini bile kanatmıştı ama pek sorun olmadı

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 235 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81452 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR