Sizce Kediler Sıkılır Mı

Elliiiis
Elliiiis

13024 Puan

Kedimi aile evime getirdim. Evde neredeysem yanımda hep oyunlar oynuyoruz, ailem de sandığım kadar katı çıkmadı ve hatta beklenmedik şekilde çoook sevdiler kızımı 🥰 fakat bazen içeri alsam gelsem de tekrar çıkıp tek başına uyuyor. Önceden de öyleydi kendi evimizde bazen benle uyur bazen yalnız kalmayı tercih ederdi ama şu an tedirgin oluyorum acaba mutsuz mu ya da sıkılıyor mu diye sizde durumlar nasıl? Ya da sizinde böyle düşünceleriniz oluyor mu?


7 CEVAP

Elliiiis
Elliiiis

13024

3 gün oldu geleli keyfi gayet yerinde oyunlar oynuyoruz sevdiği mamalardan yiyor. Girip çıkmadığı yer kalmadı 🥰 evimizde de bazen sıkılır banyoda sepette uyur ya da çamaşır makinası üstünde şimdi de sandalye var bir tane oraya gidiyor kıvrılıyor uyuyor uyuyor sonra uyanıyor deliriyor. Oraya gitmesi acaba sıkılıp, mutsuzluğundan mı diye düşünüyorum

Elliiiis
Elliiiis

13024

Ben de öyle düşünüyorum sıkılmıyordur bence çünkü neredeyse uykusu dışında hiç yalnız bırakmıyorum

bse_
bse_

2096

Önceki sorunuzu görmüştüm çok olmadı herhalde oraya gideli, alışamamış olabilir biraz tedirginde olabilir başka bir yerde olduğu için. Kedilerde sıkılır tabi, ama oyun oynuyorsanız ve ilgi gösteriyorsanız sıkılacağını pek sanmıyorum, biraz stresli olabilir bence 3-4 güne alışır diye düşünüyorum.

bse_
bse_

2096

Daha çok vakit geçirip oynayabilirsiniz ödül maması, şekeri vs. verebilirsiniz dediğim gibi bence stresli olabilir ama 3 gün olduysa yakında alışır bence:)

Tipe bak bunun mu keyfi yerinde değil:D benim kedimin tuvaleti cam balkonda, kapı da sürekli açık. Şu sıralar balkondaki kolilerin üzerinde uyuyor. Minderler mi almadım yanımda mı uyutmadım... yine de 7/24 balkonda, çıkaramıyorum. Sabaha doğru mır mır yatağıma çıkıp ayak ucumda yatıyor o kadar.

Elliiiis
Elliiiis

13024

Ay evet kapılar açık her yer açık cam balkon bizimde tuvaleti falan orda gidiyor oraya pervazda duruyor ya da sandalyede battaniye üstünde yatıyor. Sonra kucağıma geliyor sonra deliriyor ooo eşek bu sanırım 🥰🥰

zibityus
zibityus

11845

sıkılmaz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 326 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81574 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR