Acana Homestead Mama

Sürekli evde yaşayan normal hareketlilikte 15 aylık kedim için bu mama ağır mıdır sizce? Bir süredir Nd, Brit care ve Mystic ile besliyorum dönüşümlü ama çoğunlukla Nd ile. Fakat bozdu deniyor Nd için. Şimdi o segmentte başka iyi mama arayışına girdim, olmazsa Acana düşünüyorum, ağır mı gelir ki kuzuma?

8 CEVAP

Kediler, zorunlu etçil hayvanlardır zaten. Protein ve yağlar, onların temel ihtiyaçları ve bunları azaltırsak yerlerini gereksiz karbonhidratlarla doldurmuş oluyoruz. İçiniz rahat olsun bu konuda. 😌

schembri2
schembri2

2809

Merhaba,
Benim önerim sırasıyla
Orijen - Fit Trim
Acana indoor entree
Bozita diet stomach var, tavsiye edebilirim.

Niçin böyle bir düşünceye kapıldınız? Her mama, her kediye iyi gelecek diye bir şey yok tabi ki lakin herhangi bir problem yaşayacağınızı düşünmüyorum.

Teşekkürler topaçgilalev :)

Teşekkürler schembri2, bakacağım onlara da.

Ayrıca bunların hiç birini de sevmiyor maalesef :(

Acana için bu tür yorumlar okumuştum proteini yüksek olduğundan dolayı. Gerçi az önce bir konuda Acana'nın bu modelinin iyi olmadığı belirtilmiş, kararsızlığıma kararsızlık eklendi şimdi.

Sonunda bir karar verdim ve Taste of the Wild marka mama sipariş ettim bi yerden. Bakalım sevecek mi kuzum ve inşaallah iyi gelir... Yalnız niye bu kadar pahalı bu mamalar ya, bizim dostlarımızın da iyi mama yemeye hakkı yok mu. Prochoice ile başladım, bütçemi zorlaya zorlaya bir tık bir tık üste çıktım hep ama böyle giderse bu mamaları tadımlık ya da ödül maması niyetine vericez sanırım.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 366 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.032 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR