Lop Tavşanı Alacagim

Sjsjsjsjsj
Sjsjsjsjsj

580 Puan

Lop tavşanı alacağım hakkında bilgi verir misiniz birde neler gerekiyor bakımı için eşyaları nelerdir kafes dışında

10 CEVAP

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Bütün hayvanları beslemiş bir insan olarak söyleyeyim, tavşan kesinlikle en zoruydu. Tuvalet eğitimi vermek çok zor, vermezseniz de evi mahvediyor. Bütün kablo ve mobilyaları kemiriyor. Girmemesi gereken yerlere giriyor ve buna engel olamıyorsunuz. Ayrıca ben tavşanların evcil hayvanlar olduğunu düşünmüyorum, doğalarından alınıp kafeslerde satılmalarını da hiç doğru bulmuyorum. Ev ortamı bir tavşanın hareket etmesi için yeterli değil.

PERIveLIDYA
PERIveLIDYA

10308

Ben bakmıştım lop tavşanı :) çok tatlılar. Tavşan yemi, (kemirgenlerle özel) yem kabı, su kabı (kemirgenlerle özel), talaş, ben kemirmesi için oyuncak almıştım ve ayrıca bazen kedimin tarağıyla tarıyordum. Ama çok fazla kemiriyorlar (bütün kabloları kemirdi) bundan dolayı bence siz de kemirmesi için bir oyuncak alın. Ben kuşlar için olan bir oyuncak almıştım. Tavşanlara özel oyuncak var mı bilmiyorum.

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Cotontzu_Siri 'ye kesinlikle katılıyorum. Ben de daha önce tavşan beslemiş biri olarak ev hayvanı olduklarını düşünmüyorum ve evde beslemek doğal ortamlarından ayırmak oluyor bence. Tavşan yerine guinea pig almanızı öneririm. Bakımı çok daha kolay ve evcil hayvanlar. Doğa da yaşamaları mümkün olmadığı için ev ortamında bakılmaları gerekiyor ama büyük bir kafeste bakmanız en iyisi olur. Büyük bir teranyum veya rafları çıkartılıp yere yatırılmış kitaplık da olabilir. Guinea pig ler tırmanıp kacmazlar

PERIveLIDYA
PERIveLIDYA

10308

Bir de tavşanınızı her gün dışarı çıkıp gezdirmeniz lazım. Yeşillik alanlarda dolaşması lazım. Kafesine hapsetmeyin lütfen. Dışarıdakı hayvanlardan da koruyun.

PERIveLIDYA
PERIveLIDYA

10308

Aslında tavşanlar evde kendilerine bir yer belirleyip sürekli oraya tuvaletlerini yapıyorlar. Yaptığı yere gazete koyarsanız işiniz kolaylaşacaktır. Ben öyle yapmıştım :)

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Benim tavşanım her yere yaptı

PERIveLIDYA
PERIveLIDYA

10308

Tavşandan tavşana değişiyor demek ki ama arkadaşımın tavşanı da (tavşanlarımız kardeşti) belirli bi yer belirleyip oraya yapmış. Belki de Lop tavşanları öyledir. :/

Sjsjsjsjsj
Sjsjsjsjsj

580

........

Sjsjsjsjsj
Sjsjsjsjsj

580

....

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1227 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80516 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR