Kedim 2 Aya Yakın Bir Süredir Kızgınlıkta

Merhabalar, 8 aylık erkek kedim var evde ve uzun zamandır(1 ayı geçti) kızgınlıkta. Hem erken olduğu için hem de ekonomik durumum el vermediği için kısırlaştırma işlemini erteledim ve kızgınlıktan çıkacak gibi durmuyor. Hal ve hareketi gayet yerinde olduğu için pek sorun etmedim ama yine de aynı durumu yaşayan var mıdır acaba? Bir de haftada bir sarı ve köpüklü bir şekilde kusması var, kontrole götürmek istiyorum ama normal diyen de var götür diyen de var. Aynı durumu yaşayan var mıdır? Sakinleştirici bir şeyler kullanmalı mıyım? Teşekkürler.

2 CEVAP

dilbeste
dilbeste

1877

erkek kediler devamlı kızgınlıktadır zaten, yaşı da ideal. fakat ameliyattan önce gerekli testleri kontrolleri yaptırın. her hafta kusuyorsa bir sorunu olabilir.

Minigimmm
Minigimmm

12035

Benimde 10 ayı bitmek üzere olan erkek bir kedim var ve 5 aylıkken kizginliğa girdi. Yani 5 aydır kizginlik döneminde erkekler dişiler gibi 1 hafta kizginliga girip cikmiyor sürekli devam ediyor. Uyku onceleri yarim saat kitlenip elimi kolumu tutup çiftleşme hareketi yapmasi ve evin içinde miyavlayarak gezmesi dişinda bir sorun yaşamadik biz cok sukur. Ne koku birakma ne de kusma. 2 ay önce kisirlastirma operasyonu için kliniğe gittik ve yapilan kan tahlili sonucunda bagisikligi dusuk cikti, corona pozitif cikti boyleyken operasyona alamam dedi hekimimiz. Suanda bagisikligin yukselmesini bekliyoruz. Bir an önce kisirlaştirmak en iyisi çünkü buyuk stres altinda oluyolar. Hekimimiz streste bağişikliği baskiliyor dedi ki bu insanlar icinde geçerlidir. Sizin kedinin kusmasi kizginlikla alakali değildir bence hic kizginlikta kusma durumunu duymadim. Malt kullaniyor musunuz yuttuğu tuyleri çıkariyor, mide bulantisi yapiyor olabilir. Kullanmıyorsaniz kullanin mutlaka, kullaniyorsaniz da kusmanin başka bir sebebi vardir bir muayeneden geçmesi iyi olur.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 255 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.977 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR