Kedimin Kakasından Kan Geliyor

merhaba, kedimin 1 ay önce kakasından çok az kan gelmişti, hemen veterinere götürdüm. Sorunu olup olmadığını sordu ve parazittendir diyip parazit ilacını yaptığı ve 1-2 gün gözetime aldık fakat bir sorunu yoktu. 2 gün önce kedimi tatile götürürken ishaldi ve gün boyunca hiç su içmedi. hatta arabada hızlı nefes alıp durdu. bugün kumunu temizlerken de kakasından kan geldiğini gördüm. sizce neyi var? (şu an veterinere götüremiyorum çünkü bulunduğum yerde veterinerler kapatmış)

8 CEVAP

blue_hpood
blue_hpood

128183

bu yüzden asla bir veterinerin görüşüyle yetinmemek gerekli. bence bağırsaklarında bir sorun olabilir. bir sorun olduğu zaten kesin. yarın muhakkak bir başka veterinere götürün. umarım iyileşir

Pufininelifi
Pufininelifi

12237

Benim kedimde 1 ay süren kanlı dışkı vardı. Veterinere götürdüğüm halde geçmemişti. Mamasını değiştirdikten sonra geçti. Belki sizinki de mamadan kaynaklı olabilir. Kefir ve yoğurtla destekleyin. Bağırsak florası bozulmuş olabilir.

dezgicavus
dezgicavus

15653

Maması dokunuyor olabilir. Bizde de parazit olmadığı anlaşılınca mama değiştirdik hills balıklıdan, nd kuzuluya geçtim kan 2 günde kesildi. Mukus da vardı o da kesildi. Bazı mamalar ağır gelebiliyor dedi vet. Tabi nd de de yumuşak dışkı/ishal sorunu oldu şuan RC kullanıyorum eski maması. Düzene girince başka mama deneyeceğim.

Merkan
Merkan

2623

Mutlaka veterinere gidin il dışına gidebiliyorsanız veya birkaç hekimi arayarak fotoğraflarını çekip atarak danışın anlatın durumu .. bende mesela arkadaşlarımın hekimlerinin numaraları mutlaka bulunur kafama takılan birşey olduğu zaman hepsine sorarım danışırım .. elinizde ulaşabileceğiniz bir iki hekim numarası olursa iyi olur

seldaengz
seldaengz

2035

Arabada hızlı ağzı açık nefes alıp vermesi terlediğinden dolayıdır. Tuvaletinde kan olması önemli, veterineriz ile iletişime geçin veya herhangi bir veterineri arayıp bilgi alın yardımcı olacaklardır ciddi bir şeyse de açık veterinerler var izin alıp çıkabiliyorsunuz.

Thesudeaskin
Thesudeaskin

2643

Benimde kedimin kakasından kan geliyordu. Mamasını değiştirince düzeldi. Sizinkide öyle olabilir...

Ecembal
Ecembal

665

Mamadan olma ihtimali çok yüksek vet e göründükten sonra bi mama değişikliği yapmalısınız

Tarcin016
Tarcin016

1383

Kediler yolculuğu sevmez diye biliyorum. Hızlı gitmeyin, araba içerisi çok sıcak olmasın. Mümkünse camları açmayın çünkü gürültü rahatsız edebilir. Bence kutusundan da çıkarmayın.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 362 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79541 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR