Kısırlaştıma Öncesi Vitamin Desteği

Pufininelifi
Pufininelifi

12237 Puan

Kedimi 2 hafta sonra kısırlaştırmayı düşünüyorum. Şu an elimde gimcat’in multivitamini var. Çok az kaldı. Kısırlaştırma öncesi bağışıklığını güçlendirmek için vitamin kullanıcam. Gimcat multivitamine devam mı etmeliyim yoksa gimcat kitten alsam daha iyi mi olur? Bildiğiniz daha iyi bir vitamin var mı?(max 100 tl olursa senirim)Fikirlerimizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum.

8 CEVAP

Merkan
Merkan

2623

Viyo recuperation diye bir markanın ürünü var kısırlaştırma öncesi kullanılabiyormuş . Veteriner hekimim mutlaka evde bir tane bulunması gereken bir ürün siparişini verin şuan kullanmamız lazım demesi üzerine siparişi verdim .. ama 100 üzeri 130 ila 156 TL arası değişiyor satıcıdan satıcıya

eceyilmaez
eceyilmaez

10512

Gimcat e ara verip bu süreçte operasyondan 10 gün önce başlayıp sonrasındada bi süre devam edecek şekilde VEDAVET ürünlerini kullanabilirsiniz. Veterinerlerde satılıyor.

Bu 3 ürünü öneririm. Google yazınca sitelerinde faydaları yazıyor


1- lactoferon
2- acti dog&cat
3-phytomins



  • çok stres olursa kot bayoun


Emin olun çok faydasını görürsünüz çok iyi şeyler okudum kullananlar için. Bende gimcat vitamin aldim normal zamanlar için ve mevsim geçişleri için ama operasyon zamanı bunlardan birini almayi düşünüyorum 🍀

alabalik32
alabalik32

13406

Kısırlaştırma öncesi hergün Diafarm vme multivitamin kullanmıştım. Çok memnunum bu markanın ürünlerinden oğlumda çok seviyor. Kutuyu salladığımda koşa koşa geliyor.

Sznyll
Sznyll

17537

Beapher top 10 diye bir vitamin var. Kullananların çoğu memnun kalmış. Ben kullanmadım fakat araştırabilirsiniz bilinen bir vitamin zaten.

Sznyll
Sznyll

17537

Birde felimax markasının aminofeli var ben ondan aldım. Daha bugün geldi kargom. Kedim tadını sevdi. Hastalık zamanlarında kullanılıyor. Kedinin bağışıklığını yükseltmek için. Yeni kısırlaştığı için ben bunu tercih ettim. Bunada bakabilirsiniz.

Pufininelifi
Pufininelifi

12237

@eceyilmaez Bu markayı çok duydum fakat Konya ‘da 1 tane bile satış noktası yok maalesef.

Pufininelifi
Pufininelifi

12237

@Merkan 7 günlük kür diye biliyorum. Kısırlaştırmadan 7 gün önce mi yoksa kısırlaştırmaya 3 gün kala mı kullanıyım? (kısırlaştırdıktan sonrada bağışıklığını desteklemek için)

Pufininelifi
Pufininelifi

12237

@Sznyll Evet kullananların memnun olduğunu biliyordum ama ben onu kas ve kemik yapısını desteklemek için kullanıyor sanıyordum. Öneriniz için teşekkür ederim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 243 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78305 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR