Orga Kitty Kedi Kumu

irmtnc3
irmtnc3

13980 Puan

Bu kumu kullanan var mı? Topaklanması kokusu tozu nasıl?


5 CEVAP

Insan
Insan

12523

Soru cevap kısmında orga kitty diye araştırırsanız bunla ilgili sorular ve cevaplar bulursunuz.Bir soruda kullanan biri şunu diyor:
Topaklanması gerçekten iyi asla tozutmuyor sadece koku tutması biraz sıkıntılı. Alışamama durumu asla olmuyor bentonit gibi olduğu için. Tuvalete atılabiliyor. Profilimde inceledim isterseniz bir göz gezdirebilirsiniz(üye ismi:Seymaaacaan)

Seymaaacaan
Seymaaacaan

123863

Orgakitty’nin değerini tekrar bentonite dönünce anladım güzel topaklanıyor. Patiye yapışmıyor. Asla asla toz yok suda kolayca çözünüyor fakat koku tutması orta seviyede.
@insan tişikkürlerrr :,)

edosh
edosh

686

@irmtnc3 Ben uzun zamandır kullanıyorum. Topaklanması her zaman mükemmel olmayabiliyor. Belki bu beden kaynaklıdır çünkü ben çok sık temizliyorum. Topaklanmasına izin vermiyor olabilirim. Ancak koku olayı yok bana göre. Üstelik üstü kapalı, kapısı açık tuvaletimizin. Patilere yapışıyor biraz. Eve dağılmaması için iki tane delikli paspas kullanıyorum. Ne olursa olsun bentonitler gibi toz olmaması en büyük avantajı. Ever clean bile toz oluyor. Tozutmuyor diyenlere inanmayın.

bse_
bse_

2096

Tozutmayan topaklanan ve koku yapmayan kum istiyorsanız benim kullandığım kum smart cat çok iyi bi kum hepsi var, 5 lt 22 tl

laurarichis
laurarichis

1809

bu kumu dün kullanmaya başladım. topaklanması iyi. biraz dağılma oldu ama tozmadığı ve çam peleti gibi ufalanmadığı için benim için yeterli. koku problemi de yok bence. denemenizi tavsiye ederim. eğer istanbul'da yaşıyorsanız daha iyi çünkü kargo bir günde geldi.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 412 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 82039 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR