Kedilerle Yolculuk

nsemafil
nsemafil

185 Puan

kedisiyle uzun yola çıkan arkadaşlar var mı deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?

2 CEVAP

dezgicavus
dezgicavus

15653

Kendi aracımla 7 saatlik gidiş dönüş tecrübem.
Gidiş: öncelikle arabada baksını açtım, göğüs tasması vardı onunla koltuğa sabitledim kendi çıkmak isteyince. Kum kabı da araba boş olduğu için yanındaydı ama asla yapmadı. İlk 2 saat kucağımda tir tir titredi bir ara stresten ateşi çıktı gibi oldu ama sonra alıştı etrafı gezdi ve uyudu. Varmaya yakın mama vermeye çalıştım vet. Geceden aç bırak demişti yemedi. Gittiğimiz evde kalabalık olmayınca 1-2 saatte yaramazlığa keşfe başladı :D


Dönüş: yine aç bıraktım geceden. Hiç titreme falan olmadı çok çabuk adapte oldu ama 1 saate sürekli miyavlamaya başladı :D açmış, mama ve su tüketti aynı evdeki gibi düzenli ama yine tuvalet yapmadı. Dönüş yolu 8.5 saat sürdü hatta trafik vs. Eve gelince de çok rahattı.


Not: her ihtimale karşı vet. Den sakinleştirici aldım, bence yanınızda olsun. Kediden kediye değişir bu durum benim kedim çabuk adapte oluyor değişikliklere ve uysal bir kedi. Ama baksta 45 dk vet. E gidemeyen çıldıran bir kedi, biraz da baksta olmadığı için rahat gittik ve tasmasını asla açmadım, koltuk başlığına sabit gitti, güvenlik çok önemli. Kedinizi asla araç içinde serbest bırakmayın. Otobüsle seyahat içinde vet. Sakinleştirici verin direk diyor çünkü baksta çok stres oluyorlar.

buse_
buse_

13039

1-Yol boyunca miyavlar.
2-Çok zorluk çıkartır.
3-Araba tutabilir.
4-Kusma ihtimali var.
Kısacası bence kedinizle çıkmayın veya deneyimleyin sonra kararlaştırırsınız :D

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 194 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 82039 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR