Tıraş

kubrafdn
kubrafdn

361 Puan

Merhaba kedimizi traş ettirdik ve Biksc gün geçmesine rağmen çok sessiz çok hareketsiz olmaya başladı. Keyfi yok onu böyle görmek bizi mahvediyo. Ne yapabiliriz sizce normal mi bu sessizlik hareketsizlik

9 CEVAP

Insan
Insan

12523

Keşke traş konusunu biraz araştırsaydınız, bu konu ile ilgili sorulara ve cevaplarına baksaydınız.Yazık etmişsiniz hayvana.Kimse de anlamıyor kedilerin tüyleri onları sıcaktan ve soğuktan korur neymiş sıcak gelmiş tüyleri bunaltır hayvanı yok böyle biirşey.Niye hareketsiz ve sessiz olduğuna gelirsek psikolojisini yerle bir etmişsinizdir.Lütfen birdaha traş etmeyin.

Tıraş ettirmeniz gerçekten hiç doğru olmamış. Bir insanı soymakla eş değer bence. Biraz daha ilgi gösterin. Ödül maması vs. alabilirsiniz. Kendini yalnız hissediyor muhtemelen.

buse_
buse_

13039

Gayet Normaldir ama keşke ettirmeseydiniz, psikoljik olarak streslenmiş olabilir korkumuştur.

diablerose
diablerose

119757

normal. korkmus travma yasamis. bunu hak edicek naaptim diye dusunup anlamaya calisiodur.

sultansbutler
sultansbutler

12552

anestezi ile yaptıysanız normal o hareketler. bir dahaki sefere ya tıraş ettirmeyin ya da bir pet kuaföre götürün. oyun oynatarak ya da sık vermediğiniz ama çok sevdiği yiyeceklerle biraz kendine gelir belki.

kubrafdn
kubrafdn

361

Ben traş ettirmeyi hiç savunmadim zaten hep karşı çıktım ama ailem anlamadi veteriner de ettirebilirsiniz deyince ettirdiler ve gerçekten çok haklısınız ama gelin bunu bizimkilere anlatın... Maalesef anlamıyorlar..

blue_hpood
blue_hpood

128292

aileniz anlamıyorsa onlara tüyleri kestirmenin, traş ettirmenin hayvanda ne gibi problemler oluşturduğuyla ilgili yazılar ve videolar gösterebilirsiniz. hayvan biraz sarsılmış fakat iyi tarafından bakarsak aileniz kedinin hâlini görüyor olmalı ve bir daha ısrar etmezler herhâlde.

kubrafdn
kubrafdn

361

Ne videolar ne yazılar gösterdim ama bizim veteriner kestirin deyince hepsi boşa gitti 1 hafta olmasına rağmen ilk defa bu kadar hareketsislesti...

Evet bazen aileler doğruyu kabullenmek istemiyorlar. Geçer birkaç güne. Ve ailenize kesin bir dille bir daha tıraş ettirmeyeceğinizi söyleyin. Daha çok ilgi gösterin ona

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 257 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 82019 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR