Anne Kediye Ölü Yavrusunu Unutturmak

Ahmetemind
Ahmetemind

13756 Puan

Merhabalar,
Kedim 36 gün önce 5 yavru doğurdu. Bu yavrulara annelerinden üst solunum yolu enfeksiyonu bulaştı. Bunları daha önce başka bir soruda yazmıştım zaten. 2 yavruyu 25 günlüklerken yoğun bakımda kaybettik. Fakat anne kedi bu yavruların kaybını fark etmedi. Dün ise bir diğer yavru daha hayatını kaybetti. Yoğun bakıma girmeden önce yavru evdeyken son bir kez anne kedi yavrunun bağırışını duydu ve o saatten beri yavru kediyi en son gördüğü yerde miyavlayıp duruyor. Yaş mama, ödül maması, sevdiği oyuncaklar ne varsa denedim ancak en fazla 5-10 dakika meşgul olup tekrar miyavlamaya başlıyor. Diğer iki yavrunun durumu iyi ve anneleri de emzirdi bugün bir iki kez. Fakat anne kedinin durumu beni üzüyor, yavrusunu unutturabilmem için yapabileceğim bir şey var mı?

3 CEVAP

sultansbutler
sultansbutler

12552

olası şeyleri denemişsiniz zaten yapabilecek pek birşey yok. anneye 2, 3 tane kendi yavrularına yakın boyutta annesiz yavru vermek ölen yavruları unutturabilir. hiçbiri olmuyorsa unutmasını beklemekten başka çare yok.

sevilaylaylom
sevilaylaylom

2180

Öncelikle bu durumun kediniz açısından olduğu kadar sizin için de üzücü olduğunu bizzat yaşadığım için biliyorum. Kendi kızım da 5 yavru doğurdu fakat şuan sadece 1 tanesi hayatta 😭 Fakat kızım ilk 1 hafta boyunca sürekli yavrularını aradı. Sürekli kutunun içine girip miyavlıyodu en son orada gördüğü için 🥺 1 tane yavrusu kaldığında sürekli onunla ilgilendi kimseye elletmedi. Şuan oldukça iyiler. Bu süreç zor olsa da geçiyor merak etmeyin. Kedinizin sevdiği mamalardan vermeye devam edin ve mutlaka kalan yavrularıyla ilgilenmesini sağlayın. Umarım bir an önce unutur ve daha fazla üzülmez 🥺

Ahmetemind
Ahmetemind

13756

Teşekkür ederim herkese :')

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 310 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80264 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR