Kulak Uyuzuna Kesin Çözüm Arıyorum

annaelsa
annaelsa

291 Puan

Merhaba 2 kızımın da kulak uyuzu 2. kez nüksetti. Saniotik ve oridermyl kullandık veteriner tamamen temizlendiğini söylemişti, ancak 1 hafta geçmeden kulaklar yine kötüleşti. Önerisi olan var mı?

2 CEVAP

Minigimmm
Minigimmm

12086

Bizde 2 ay boyunca uğraştık ama bizim ki uyuz değildi kulak enfeksiyonu olmuştu. Bi damla kullandik işe yaramadi. Peşine oridermyl kullandık sonuç vermedi en son hekimimiz "Easotic" adli ilaci verdi virbac markasinin. Bu ilaç bizi kurtardi. Kulaklari berbat durumdaydi, her gün ilac oncesi temizlerken kulak cubuğu yetişmiyodu kaşintisi oluyodu orta kulağa kadar ulaşmişti en son bu ilaçla çözdü hekimimiz.


Kutu arkasinda yazanida yazayim buraya.
Endikasyonu: easotic kopeklerde gentamisine duyarli bakteri ve mikonazole duyarli mantar, özellikle Malassezia pachydermatis ile ilişkili tekrarlayici karakterde otitis eksternanın akut ataklarinda ve akut otisis eksterna tedavisinde kullanilir.


Uyuz için olur mu bilmiyorum ama veteriner hekiminize danışarak uygunsa alabilirsiniz.

annaelsa
annaelsa

291

Cok Teşekkür ederim yardımınız için.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap