nd kullanıyoruz ama kedim yemiyor. sokak hayvanları için olan çok da kaliteli olmayan mamaları bile iştahla yerken bunu yemiyor. nd gibi içeriği iyi olan mama önerin lütfen.
Proplan. Şimdi bazı arkadaşlar Proplan'ı gömmeye gelecekler. Ama şunu söyleyeyim o çok beğenilen ND'den o kadar şikayet gelirken, Proplan'dan neredeyse hiç şikayet yok. Proplan da gayet iyi bir mamadır. Yok o kadar tahıl varmış, yok şu kadar mısır varmış fazla takılmayın böyle şeylere. Tahıl var da noluyor? Çok beğenilen ND'den bir milyon şikayet gelirken, tahıl var o var bu var diye ağlayıp sızlanılan Proplan şikayet oranı en düşük mamalardan biri. Proplan gayet iyi bir mamadır öneririm. Buradaki her mamaya kötü diyen arkadaşlara takılırsanız psikolojiniz bozulur.
Bende bir ara nd yesin istedim ve kademeli geçiş yaptım. Hayatımın hatasıydı. İshal kusma perişan oldu kuzucuğum. Sonra bağışıklığı düştüğü için tedavi gördü. Kaç mama denedimse proplana geri döndüm. Proplanla devam o mutlu ben huzurlu
pro plan, hills, royal canin hepsi hayvan deneyi yapıyor. duyar kasmak, suçlamak için demiyorum fakat fiyatını hak etmeyen ekmek gibi olan bu mamaları alıcaz, üstüne bir de hayvan deneyi yapacaklar. oldu canım başka? şimdi birileri gelip der sanki kullandığınız bütün ürünler deneysiz. bu seçim hakkı bizim elimizde iken söylenmesi gereken birşey değil kimse kusura bakmasın. acana, orijen, brit care, bozita, sanabelle, naturea bakabilirsiniz ndye yakın. true instinct, exclusion markaları da olabilir.
bir çok kişi proplan demiş ama proplan iyi bir mama değil onun yerine
naturea
bozita
acana
fln alın derim
bir çok kişi proplan demiş ama proplan iyi bir mama değil onun yerine
naturea
bozita
acana
fln alın derim
bozita denemeyi düsünüyorum ben. isvec markasi diye bana guven veriyor.
@diablerose ben bozita kullanıyordum hic sıkıntı yasamadık ben de isveç diye güvenip aldım gayet memnunum
Icerik olarak benzer mamalar istiyorsaniz
Acana
Naturea
Brit care tahilsiz
Bozita tahilsiz
Bu markalara bakablrsiniz.
Biz jungle kullanıyoruz
Naturea
Brit care mamasının içeriği N&D ye çok benziyor ona bakailirsiniz.
bir çok kişi proplan demiş ama proplan iyi bir mama değil onun yerine
naturea
bozita
acana
fln alın derim
proplan icerik olarak benzemiyor bence nd ye ama sikayet anlaminda evet daha az sikayet var. cok iyi gelen kediler de var yani inkar edilemez. bence acana butceniz yeterse ndden daha iyi bir mama
Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:
Yeni Soru Sor