Kedimi Taşıma Kutusuna Sokamıyorum

AdaCoco
AdaCoco

14912 Puan

Merhaba, kedimi iç dış parazit için veterinere götürmem gerekiyor. Şu anda alıp evde yapma durumum yok. Taşıma kutusuna sokmak için 1 saattir uğraşıyorum ama girmiyor. Nasıl kolayca sokabilirim kutuya? İçine yaş mama koydum yine de girmiyor ve çok stres olmasını istemiyorum.

5 CEVAP

Oqrenerde06
Oqrenerde06

120559

Normal günler de taşıma çantası süreklı yanında olsun zamanla alışacak ve içine girip çıkacaktır boxunuz varsa düz dik bir şekil de koyup içine yavaşça yerleştirebilirsiniz altına da yumuşak sevdiği kendi kokusu olan bir battaniye koyun çok iyi olur. Ama en mantıklı çözüm taşıma çantasını yanında bulundurun daima ben ilk kedimde öyle yapmıştım şimdi çıkartır çıkartmaz taşıma çantasına kendisi giriyor 2. Kedim için yapmadığım için şuan alıştırma dönemindeyiz ama bu faydalı bir seçenek

AdaCoco
AdaCoco

14912

Teşekkürler, bugün götürmem gerekiyor ve stresten tüyleri döküldü. Başka gün götürme şansım yok. İçerisine malt macunu ve kedi nanesi koyup deneyeceğim şimdi.

Oqrenerde06
Oqrenerde06

120559

Rica ederim sabırlı olun ve tüm gün yanında bulundurun boxu alışır zamanla ödül mamalarına bile kanmıyorlar istemedikleri zaman bir de korkak ve ürkek bir yavruysa vay halimize.

alabalik32
alabalik32

13406

Benim sıpa da kapısını açar açmaz hadi gir oğlum diyorum giriyor oturuyor. Astronot çanta almıştım hiç kullanmamıştım. Yandaki fileli gözünü açtım hadi annecim dedim o daracık yerden girdi oturdu.
Ödül maması veya sevdiği oyuncağı içine koyarak alıştırabilirsiniz.

dezgicavus
dezgicavus

15653

Valla benimki ne yapsam girmiyor, ödül maması, oyunca vs hepsi sadece ilk seferde işe yaradı. Dayıyor patileri girişe asla sokamıyorum. Normalde asla tırmalama huyu yok ama baks macerasından kollarımda çizikler var. En son acil bir durum da baksı dik tutup ensesinden tutup içine koydum (ateşi yüksekti). Sonra baktım böyle kolay oldu ve daha az stres oldu artık öyle koyuyorum baksa yoksa 15 dk kaç kovala savaş veriyorum. Baksı 3 gün önceden çıkardım yine olmadı, biliyor girince başına hep bir şey geliyor, yanından bile geçmiyor:D

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 346 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR