Kedim Defalarca Kustu İştahı Yok Parazit Kaynaklı Mı

topat
topat

862 Puan

Merhaba, kedim bugün 5 defa kustu ilk seferinde sabah yediği mamayı 1 saat kadar sonra yaş mama vermiştim yediği gibi 10 dk içinde onu sonra yaş mamadan kalan sıvıları en sonlarda da köpüklü sıvı kustu. Kliniğe götürdük hekimimiz parazitten olabileceğini söyledi parazit ve kusma önleyici yaptı sürekli dili dışarda kusmaya çalışıyor öğürüyor ama kusamıyor. Sabah yediği mamaları kustu ve normalde çok iştahlı olmasına rağmen sadece 1 tatlı kaşığı yoğurt yedirebildik. Sadece su içiyor yaş mamayı bile koklayıp öğürüyor. Hekimimiz bekleyin dedi ama hiçbir şey yemiyor ne yapacağımı şaşırdım. Parazitten kaynaklı kusmada yediği gibi kusar mı?

2 CEVAP

Cook
Cook

119166

Parazitten kaynaklı olsaydı kusmasında parazit görürdünüz.Kusma ve iştahsızlık birçok hastalığın belirtisi olabilir.Röntgen ve hemogram bakılması gerekli.Yemek istemediği sürece zorlamayın,midesi irrite oldukça kusar ve iyice halsiz düşer.Su tüketmesine dikkat etmeye çalışın,vücut çok fazla su kaybetmesin.Sabah ilk iş kliniğe götürüp kan ve röntgen baktırın

topat
topat

862

Kedim 8 aylık malt için erken olduğunu düşünmüştüm ama benzer bi durumla arkadaşım karşılaşmış malt verdik akşam, gece rahatlamıştı tüyden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Çok şükür atlattık eski haline döndü. Teşekkür ederim cevabınız için de.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 247 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR