Yaş Mama Tavsiyesi?

Kullandığınız, kedilerinizin severek yediği ve kaliteli, değerleri güzel olan uygun fiyatlı mamaları yazarsanız mutlu olurum

11 CEVAP

Pofupof
Pofupof

16210

Öncelikle Felix ve Whiskas market mamasıdır. İçtikleri çöptür sokaktakilere bile vermeyin.
Nutri Feline
Anemonda
Gimcat
Naturea
Schesir bunlar en iyileri. Sadece Nutri F. ile ilgili markanın orj. yabancı sitesini bulamadım. canım sıkıldı.
Anemonda gerçekten çok iyi ve 100 gramlık, uyguna geliyor.
Felicia tercih edilir içeriği fena değil.
Bunlar pahalı gelirse Prochoice öneririm. İçeriğindeki et oranı gayet yüksek ve 400 gramlık konservesi 9-12 lira arsında. Severek de yiyor kediler

Ulku200
Ulku200

245

Nutri feline içerik olarak en temiz yaş mamalardan biri kediniz çok seçici değilse iştahla yiyen kediler mevcut. Kedimin biri çok sevdi fakat diğeri yalnızca sığır etli ve zeytinli olanını yedi diğer çeşitlerin yanına bile yaklaşmadı. Felix de iyi sayılır, seçici kedim sığır etli ve domatesli olanına bayıldı normalde yaş mamaları çok sevmeyerek bir paketi 2 günde zor bitirirdi bunu bitirmesi 2 dakika sürmedi.

Dkd
Dkd

12416

Naturea gimcat nd yaklaşık 9 10 lira civarında olan mamalar. Eğer çok sık vermiyorsanız maddi olarak sizi zorlamazsa tercih edebilirsiniz

Ekindegss
Ekindegss

1169

Naturea, N&D, gimcat, schesir, felicia nın konserve maması ben kedime bunları veriyorum. İndirimleri takip ederseniz daha ucuza alabilirsiniz. Naturea mama çok yerde yok biliyorum onu n 11 den alabilirsiniz t r e n d y o l daki satıcılar kazık fiyata satıyorlar mamayı.

BerenZ
BerenZ

103523

Maddi sıkıntınız yok sanırım, schesir ve mera benim en beğendiğim yaş mamalar. Kediniz yerse (benimki inatla yemiyor) ND de güzel o et kokusunu alıyorsunuz.

blue_hpood
blue_hpood

128941

kaliteli ama uygun fiyatlısını görmedim. ben schesir alıyordum, kutuyu açınca bildiğiniz et vardı içerisinde, benim bile yiyesim geliyordu, çok güzel kokuyordu. n&d de fena değildi. fakat evde yaparsanız çok daha sağlıklı olur. şu an fiyatlarını bilmiyorum.

Elliiiis
Elliiiis

13024

Kedime nutri aldım ama ağzına sürmüyor........... ama çok güzel bir mama kedim yer derseniz alın.

Naturon bence fiyat performans olarak ve içerik bakımından gayet iyi. Kedim severek yiyor. Pahalı markaların içerik listesiyle yarışır bana kalırsa.

Minigimmm
Minigimmm

12038

Mera, schesir, naturea, nutri, nd. Bunlar "Kaliteli yaş mama" başlığı altinda sayilabilecek ilk 5'teki yaş mamalardir benim için. Gerçek etten oluşur ve oranı yüksektir. Mera mesela ilk kez geçen haftalarda verdim miniğime paketi actiğimda diğer odadan kokusunu duyup miyavlayarak geldi buram buram et kokuyordu ben içeriğini çok beğendim miniğimde severek yedi 👍 youtubede volipet ve milaluna kanallarinda yas mama inceleme videolari var, videolarda mamalarin içeriklerini de okuyorlar fikir sahibi olmanizda yardimci olabilir.

Salihaylmz
Salihaylmz

20798

Gimcat nd felicia bozita çok iyi olmasa da matisse de güzel sayılır. Ev yapımı yaş mama da tercih edebilirsiniz tavuk göğsü biraz patates biraz havuç sonra blendrdan geçir mis gibi evde yaş mama 😂

Sheiser ve naturea

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 553 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.032 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR