Kedi Maması

Şuan refleks mamayı kullanıyorum. Ağzını kokutmayacak, vitamin ihtiyacını karşılayacak, tüy döktürmeyecek (mevsimsel dışında), azıcık da uygun fiyatlı olan bir mama arıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

5 CEVAP

blue_hpood
blue_hpood

128292

benim ismim artık çiğ besleme oldu:D size maalesef mama öneremeyeceğim. fakat ağzını kokutmayacak demişsiniz bunun için bir önerim var, muhakkak diş bakımı yapmalısınız. bebek diş fırçaları yardımcı olur, parmağa geçirilen türden olanlar. mama için dediğim gibi önerim yok maalesef.

Çiğ beslemede nasıl vit. ihtiyaçlarını karşılıyorsunuz? ben de geçen kendim ciğerli mama yaptım ama yüzüne bile bakmadı, ciğer mi az geldi anlamadım. Yese ben de öyle yapacağım. Yaptığımda güzel bir tarife benziyordu, mama kabına koymasam ben bile yerdim yani..

blue_hpood
blue_hpood

128292

ben kedimi sahiplendirdim fakat sahibiyle şu an anlaştık, çiğ beslemeye geçeceğiz. ben de suzionline sitesinde araştırıyorum. fakat size şunu söyleyebilirim, çiğ besleme zaten bir kedinin ihtiyaçlarını karşılar, hele mamanın yanında. siz nasıl yaptınız bilemiyorum fakat dediğim siteye bakarak malzemeleri toplayıp bir de öyle deneyebilirsiniz. yalnız maliyeti biraz yüksek oluyor.

bi mama kadar maliyetli olacağını düşünmüyorum. N&D kilosu kaç olmuş öyle, refleks market maması 1,5 kilosu 35-50 TL, bir de dandik yani.

blue_hpood
blue_hpood

128292

inanın bana sadece vitaminler 400 lira civarını buluyor. etleri düşünemiyorum. dediğim gibi suzionline’dan bakabilirsiniz, biraz şaşırabilirsiniz:D

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 260 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81951 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR