Tatilde Köpeğimizi Ne Yapabiliriz

kaju1412
kaju1412

3922 Puan

4-5 günlük bir tatil yapmayı planlıyoruz aracımız yok köpeğimizi yanımızda götürmemiz bizim için çok zor olacak hem gidiş dönüş yoldan dolayı hem de kalacak yer ayarlamamızdan dolayı. köpeğim bana aşırı derecede bağlı pet otele bıraksam çok özler çok üzülür diye düşünüyorum ama hasta olur mu acaba ya da ben döndüğümde nasıl bir tepki verir bilemiyorum yardımcı olabilir misiniz

6 CEVAP

zibityus
zibityus

11845

köpekler, özlemezler, kahrolmazlar, onu terk ettiğinizi düşünmezler ve kimseye bağlanmazlar, bunlar insanlar için geçerlidir ama köpeklerin böyle duygulara ayıracak zamanları bile yoktur onlar anı yaşarlar geçmişi geleceği düşünmezler, hayatta kalma çabası içindeler her gün, her an. ihtiyaçları karşılandıkça aklına bile gelmeyeceksiniz. merak etmeyin, güvenli, düzgün bir otele bırakmanızda bir sakınca yok, onlara insan duyguları yüklememelisiniz, bu onları yanlış anlamanıza yol açar, hareketlerini yanlış yorumlamanıza yol açar. bu da en çok köpeğe zarar verir. köpek otelinden beklentilerinizin ne olması gerektiği ile alakalı video linki bırakıyorum izlemenizde fayda var.
https://www.instagram.com/p/BpXCoUFhtkI/
https://www.instagram.com/p/BpmTWC4Fnb5/

blue_hpood
blue_hpood

128183

köpeğiniz sizi çok özlemez, sizsiz üzülmez, emin olun. izmir yakınlarındaysanız kka’nın çiftliğine bırakmayı düşünebilirsiniz, kendileriyle görüşün isterseniz.

sultansbutler
sultansbutler

12552

5 günlük bir süre içinde sağlıklı bir köpeğin başka bir yerde durmasında sorun olmamalı. pet otele bırakmalısınız yanınıza alamıyorsanız. başka bir seçenek göremiyorum. ya da köpeğin tanımış olduğu bir yakınınız varsa ona bırakın. unutmayın köpekler sahiplerine bağlıdır ama 5 gün sizi görmedi diye yemeden içelmeden kesilmesi normal bir durum değil.

Eğer yanınızda götürmezseniz 4-5 gün sizede onada zehir olur bence..
O sizin onu terk ettiğinizi düşünüp mahvolur, sizde acaba nasıl şimdi üzülüyormudur diye düşünüp kahrolursunuz..
Sonuç hüzün

Siyammm
Siyammm

120334

O otellerden hamile donen köpekleri gördüm . Bir tanıdığım kedisini astronot çantayla sokmuştu tatile giderken

kaju1412
kaju1412

3922

tesekkur ederim yanitlariniz icin❤️

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 458 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR