Gimcat Urinary

HillB
HillB

16165 Puan

Merhaba herkese, şimdi bunu yalnızca böbrek taşı gibi bir sorun olduğunda mı kullanmak gerekir. Sağlıklı kediye bir zararı olur mu ve kaç günde bir kullanayım?
Bilen varsa söyler mi acaba.

6 CEVAP

Ben bu ürünü denemek için aldım iyi kötü bütün macunları yiyen en kötü patisine sürünce yalayan kedim gimcar urinary den neffffreetttt ediyor yani değil patisinden yalamak silkeleye silkeleye saga sola sürte sürte kurtuluyor o macundan. ( bu zamana kadar gimcat ve baska markaların birsürü macunlarını denedik ) Yani alırken bu riski de göze alın. Yorumlarında kedim yemedi diyen çok kişi gördüm. Zaten ihtiyacı da yoksa hiç zorlamayın derim ben.

Beyzaduman
Beyzaduman

10222

Üriner sağlık için yapabileceğiniz en iyi şey bolca su tüketmesini desteklemeniz. 🙏🏻

diablerose
diablerose

119757

dediginiz macunu aldim. olası üriner rahatsizliklari önlem amacli aldim. ustunde günde 5-6 cm demis. ben günde yarım cm patisine sürüyorum. bitince almıcam. keske hic almasaydim. bnm kedi de tadını sevmedi

Zesinnn
Zesinnn

4097

Veteriner teknikeri arkadaşıma sormuştum kullanıyımmı taş falan oluşmasın diye sakın kullanma gimcatin o serisi veteriner özel serisiymiş dedi idrarın phsını yükseltiyormuş durduk yere kullanma demişti sorun olmadıkça böyle ürünler daha büyük sorunlar açıyormuş

HillB
HillB

16165

Tamam, teşekkür ederim. O zaman gastrointestinal için de aynı şey geçerli mi çünkü ben onu düzenli kullanıyordum. Bizimkisi birkaç antibiyotik tedavisi gördü, bir de Prednol aldı bir süreliğine.

HillB
HillB

16165

Fiyatı uygun diye 3lü paket almıştım, bu da içindeydi. Vermem o vakit.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 257 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78252 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR