Kedim Topallıyor

Merhaba kedim sol ayağı topallıyor yürürken ama koltuklara zıplamaya koşmaya devam ediyor tırmalama tahtasınıda tırmalıyor yerinde durmuyor sürekli yüzüme bakarak miyavlıyor benimle konuşmak istiyor bide geceleri uyurken hırıltılı ses çıkartıyor canı acıyormudur birde tepki vermiyor sol ayağına dokununca miyavlamıyor acımıyor gibi veterinere götürdük 2-3 gün takip edin dedi 1hafta oldu topalıyor böyle bir sorun yaşayan oldumu ?

4 CEVAP

simbakedi
simbakedi

136159

lenf bezleri sismis olabilir mi benim kedim de ayni sekildeydi goturdugumuzde lenfleri sismisti sonradan gecti. bir arkdasimin kedisi de sadece keyfi sekilde yapiyomus yani. bi kendiniz kontrol edin isterseniz bogazinin altini. dokundugunuzda normal de olsa hissediyorsunuz ama sisse daha buyuk geliyor anlarsiniz sanirim. bizimkinin de sistigi zaman keyfi yerindeydi ayagini kaldirmasak anlamazdik bile

Ekindegss
Ekindegss

1169

Benim kedim de topallıyor ama numara yaptığını biliyorum sadece ona daha fazla ödül falan verelim diye yaptığını düşünüyorum. Bir de ona kızarsak toppallamaya başlıyor çünkü neden o hastayken ona kızmadığımızı ve isteği herşeyi yapabileceğini biliyor. Çok akıllı bu kediler.

Eğer kediniz cins kediyse hele ki scotish fold ise geçmiş olsun..

Evet cins kedi Scottish fold :(

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 329 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78219 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR