Lütfen Bakın

Patili_1
Patili_1

14399 Puan

Ya belki diğer sorumu gormussunuzdur kedimi belki bulurum diye eve gitmemis daha yolda ismiyle bağıra bağıra annemlerin evine gitmek istedim ama daha küçüğüm ve eğer annem kendi başına yollarda napiyorsun der diye sormak istedim annem değil babam telefonuna bakıyor ve her şeyi bebek gibi sormicaksin demişti kediyi eve sokiyim mi dedigimde şimdi de bak hâlâ soruyorsun diyo geliyim mi soruma ben bıktım valla annemi ve babamsan bıktım zaten babamı sevmiyorum hep annemle babam kavga ederlerdi hatta bi ara ayrilcak duruma düştüler birde böyle gıcık hareketleri yüzünden bikiyorum artık,ergenlige girdim giricem ve annem hep ağzında ergenlige girince bana ergen tavirlari şeyleri yapma bi tane ağzına çakarım diyo zaten ben daha hem girmemisim hem de nasıl bişey onu bilmiyorum bana böyle diyip duruyor artık bıktım bunları birisine de anlatamiyorum zaten birde şu konu var ben ders çalışırım,bi işim olur bana bişey yaptirirlar istemedigim şeyi bile yok evi supur yok bulaşıkları yıka ya yapmak istemiyorum bu bir ikincisi ödevlerim falan var yok ne diyo yapmayınca ödevleri bana bahane etme diyo sanki ödevim yok Allah'ım diyorum sen bana yardım et bazen kendimi bile olduresim geliyor ama bişey yapamiyorum bu sayfada bunları yazmak istemezdim ama artık bıktım ve bunları nasıl ustesinden gelecegim bilmiyorum ve şöyle bir şey daha var ki ben anneannemlere gidiyorym biz köydeyken orda kaliyorum ve annemler kalmami istemiyor neden dedigimde bana yardım lazım ya sanki beni sırf iş için dogurmuslar gibime geliyor sinirleniyorum burda kuzneimin de canı sıkılıyor o yüzden burda duruyorum ve oraya gidince canım sıkılıyor internet yok en azindan anneannemde var ben anlamıyorum neden böyleler ztn yarın gidicem oraya ne çekersem cekeyim Allaha dua ediyorum keşke araba fln carpsa da gitsem ölsem ztn o zaman naparlar bilmiyorum da birde son olarak sunu demek istiyorum ne yapabilirim lütfen söyleyin hayvan sitesinde böyle birşey yazdım ama lütfen anlayın birisine danışmam şarttı

6 CEVAP

Merhaba durumuna çok üzüldüm evet buraya yazmamaman gerekir fakat eğer yardım edebilirsem ne mutlu. Lütfen bunu oku Neden intihar etmemelisin lütfen o linki oku bi nebze yardım edecektir. Annen ve baban umarım öbür tarafta cezalarını çekerler. Senin için dua edeceğim. Allah yardımcın olsun. İyi günler..

Beyzaduman
Beyzaduman

10222

Açıkçası haline çok üzüldüm. Tam karakteri bulma yaşlarındasın. İnsanlar ailelerini seçemiyorlar maalesef. Liseye geçtin mi? Eğer geçmediysen ailenden uzak bir yerde okuyabilirsin. Ya da üniversiteyi beklemelisin.


Bu site patili dostlar için var. Ama senin haline üzüldüm açıkçası. Keşke herkes anne baba olamasa... haketmeyen insanlarda var bu kutsal mertebeyi, hakedip çocuk sahibi olamayanlar da var maalesef...

inferi0r
inferi0r

12152

Bebek gibi her şeyi sorma, demiş mesela bu senin sorumluluk almanı istediğini gösterir. Ailen senin kendi başına karar aldığını görmek istiyor, onlar her zaman seninle olamayabilir o yüzden senin başının çaresine bakabilecek bir birey olmanı istiyorlar.
Kedi sahiplenme de bu yüzden izin verdiler muhtemelen, sorumluluk almayı öğren diye.
Bak canım, büyükler duygularını kolay gösteremezler çünkü onların anne babaları da böyleydi, bu döngü böyle gidiyor. Bu yaştan sonra değişmelerini beklemek çok zor. Ama sen tavırlarını değiştirirsen aranızın düzeleceğini göreceksin.
Seni anlıyorum çünkü hepimiz ergenlik yaşadık, ailemizle ters düştük ki hala düşüyoruz. Biriyle kavga etmek, tartışmak sevgisizlik değildir.
Biliyorum geçmeyeceğini düşünüyorsun, biliyorum çok zor geliyor ama inan geçecek.
Bu güzel bayram sabahı hazırlan büyüklerinin elini öp ve asla unutma sana akıl veren hiç kimse seni onlar gibi sevip koruyamaz.
Tüm kötü düşüncelerin geçecek, sadece biraz sabır.
İyi bayramlar.

@inferi0r a katılıyorum bende ergenliği aynı senin gibi çok zor geçirdim. Ama asla intihar yada ölmek için dua etmedim. Lütfen sende bunu yapma sadece 1-3 yıl sabır etmen gerekiyor. Her zaman ailen yanında olacak. Evet kavga edeceksin tartışacaksın. Yeri gelcek dayak yiyeceksin. Yeri gelecek seni sevecekler. Lütfen sabırlı ol.
İyi bayramlar. (:

Patili_1
Patili_1

14399

Liseye geçmedim şuan 7. Sınıftayım ve liseyi başka yerde okuyacağımı düşünmüyorum çünkü ailem liseyi başka ilde okumaya biraz karşı unuversiteye mağalesef

inferi0r
inferi0r

12152

Tatlım içinde bulunduğun yaş düşünme şeklini etkiliyor ki muhtelemen ergenliğe girmişsin.
Ergenliği çok abartma, girince ne olacak vs. büyütme, yaşa gitsin. Kötü düşüncelerinin sebebi de ergenlik zaten.
Sen burada yazılanlara bakma, seni annen baban kadar hiç kimse ama hiç kimse sevemez. Asla ama asla. Bunu sakın unutma. Sığınacağın, seni hep sevip kabul edecek insanlar sadece onlar. Önce bunu anla. İnsanlar sana akıl verir, seni gaza getirir ama başına bir şey geldiğinde, sen düştüğünde yanında sadece ailen olur.
Bırak kızsınlar, bugün bayram, annem babam olsa da bana kızsa diyecek milyonlarca çocuk var.
Sana kızma sebepleri, şimdi anlayamazsın ama senin iyiliğin için.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 366 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR