Lutfen Cevap Yazin Cok Acil

xvaleria_
xvaleria_

947 Puan

MERHABALAR , bugün kedimin bir patisinde morluk ve çatlaklik farkettim fakat oynamasında yemesinde icmesinde bir sorun yok , patisine biraz dokununca ayağını cekiyor , evde çok koşturup oynadığı için hiç farketmedim gayet keyifli çünkü , bide sanki bı diğer parmağında da şişlik var lütfen cevap yazın aranızda böyle birsey yaşayan varmı kedim daha iki aylık yavru , sizce ne olabilir lütfen yardımcı olurmusunuz aşağıya fotoğrafa normal patisiyle şiş olan patisini koyuyorum. gece gece çok tedirgin oldum ! şimdiden çok çok teşekkür ederim.


7 CEVAP

xvaleria_
xvaleria_

947

Ya çok tesekkur ederim cevap verdiğiniz için , içimi rahatlattıniz dediklerinizi bir bir uygulayacağım

denizclkgl
denizclkgl

2909

sizi endişelendirmek asla istemem ama renkten ziyade sağdaki şişlik beni tereddüte düşürdü veterinerinize danışmanızı tavsiye ederim kediler insanlar gibi eli ayağı kırılınca bağıran veya acı çektiğini bariz belli eden canlılar değil ne yazıkki. geçmiş olsun

Beyzaduman
Beyzaduman

10222

Büyüdükçe patilerde renk değişimi normal. Gözüktüğü üzere kediniz koyu renkli bir kedi. O sebeple büyüdükçe patileri kararıyor.


Kuruluğun sebebi kum. Kalın taneli bentonit mi kullanıyorsunuz? Uyurken hindistan cevizi yağı veya zeytinyağı ile nemlendirebilirsiniz. Düzenli kullanımda kuruluğu iyileştirir.

Beyzaduman
Beyzaduman

10222

Rica ederim ne demek, düzenli uygularsanız yağları her gün uyurken mesela bir daha kurulukta olmaz❤️

Beyzaduman
Beyzaduman

10222

Evet. Ben ona hiç dikkat etmemişim yazıda da görselde de. Bariz şişmiş patisi. Kliniğe göstermeniz gerekir. Şişlik olağan bir şey değil. darbeye bağlı olabilir veya başka bir sağlık sorununa.

xvaleria_
xvaleria_

947

Bende şişlikten korktum eğer yarın sabaha kadar degisiklik göstermez ise veterinere goturucem cevap verdiğiniz için çokk teşekkürr ediyorumm

xvaleria_
xvaleria_

947

Mutlaka , tekrardan tesekkur ederim ❤️

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 235 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 77395 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR