Reflex Kedi Maması?

chuckysmom
chuckysmom

4164 Puan

9 aylık kedime felicia tavuklu yavru kedi maması kullanıyorum hamsi-tavuk ve kuzu olanlar kedimin tüyünü fena döküyor maalesef.. ama kedim de bu mamadan çok bıktı artık yemek istemiyor gibi.. yavaş yavaş başka mamaya geçiş yapmak istiyorum. Öğrenci olduğum için kedimin bütün masraflarını 650tl/ayda gelen kyk’m ile karşılaşmaya çalışıyorum ama zorlanıyorum bu yüzden biraz daha uygun bir mamaya geçmek istiyorum arkadaşım reflex kedi mamasını önerdi onun kedisi çok seviyormuş tüyleri de gayet iyi durumdaymış öyle dedi ondan biraz tadımlık alıp deneyeceğim kedim sevecek mi ve tüyleri dökülecek mi diye de olurda kedim severse bu mama nasıl bi mama söyler misiniz ya da kullanan varsa yardımcı olabilir mi acaba.. ya da bi yerden duyduğunuz bir bilgi falan varsa mutlaka benimle paylaşın lütfen.. çok teşekkürler hayırlı bayramlar 💛

9 CEVAP

sultansbutler
sultansbutler

12549

@5strings rc ve pp dan sonra friskies mi 😅 arkadaşınıza söyleyin eski mamalarına geri dönsün ya da daha kalitelilerden alsın. o mamalar uzun vadede kedide neler yapar bir allah bilir. kedi British olduğu için bütçe konusunda çok bir zorlanma olacağını düşünüyorum malum cins kediler gökten düşmüyor. @chuckysmom sorun için de reflex ne yazık ki çok iyi bir mama değil. dedikleri gibi mystic olabilir. matisse de fena değil bütçe dostu olarak. eğer burstan biraz kenara koyabilirseniz bozitaya da bakmanız öneririm. bütçenizi biraz aşıyor ama diğer mamalardan daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Reflex berbat bir mama maalesef. Mystic deneyebilirsiniz nispeten daha uygun fiyatlı.

Palyaco
Palyaco

218519

Mytic gurme deneyebilirsiniz daha iyi mama

5strings
5strings

75

Merhaba.. Reflex iyi bir mama değil. Arkadaşımda british short hair erkek kedi var. Royal Canin ve Pro Plan kullandıktan sonra tavsiye üzerine Friskies ve Purina One denedi. Şu an Friskies kullanıyor ve son derece memnun. Kedisi de Royal Canin ve Pro Plan'ın ardından Friskies'ı beğenmiş ve herhangi bir yememe sorunu yaşamamış. Fiyatı da uygun ve erişilebilirliği yüksek bir mama.

sultansbutler
sultansbutler

12549

golosi de uyguna geliyor büyük paketleriyle o da olabilir.

Insan
Insan

12523

Reflex güzel değil.Golosi alın onun yerine

Lils
Lils

125527

Reflex'in içeriği berbat maalesef. Biz 1 ay kullanıp daha iyi bir mama arayışına girdik. Golosi ya da mystic bakın bence fiyat/performans olarak iyi mamalar. En kötü ihtimal olarak bonacibo bakabilirsiniz ama memnun olmayan bir çok insan var.

Sznyll
Sznyll

17537

Reflex kötü bir mama. İçeriğinde tuz var ve bu kediler için oldukça zararlı. Bizde eski sahibi kullanıyor diye 1 ay kullanıp değiştirdik. Reflexin kilosu 20 lira yani biz öyle alıyorduk en son. Golosi, Mystic , Dr. Sacchi, Prochoice markalarına bakabilirsiniz. Onlarında yaklaşık kilosu reflexle aynı fiyata geliyor. Friskies, whiskas markalarının kuru mamalarını kedinize vermeyin derim. Kesinlikle çok kötü. Reflexten bile beter bana göre. Yaş mamalarına bir nebzede olsa göz yumulabilir fakat kuru mamada tercih edilmemeli.

5strings
5strings

75

@sultansbutler Benim kedim yok, iki tane köpeğim var. Ben naçizane kendi bildiğimi, çevremde duyduğumu ve tecrübelerimi paylaşıyorum. Hiçbir mamadan da para almıyorum ki reklamını yapayım ya da önereyim. Uzun vadede vereceği zarar var mı, bilmiyorum. Şu an için kedilerde herhangi bir olumsuzluk söz konusu değil. Bütçe problemi söz konusu olduğu için önermek istedim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 613 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 77395 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR