Royal Canin Den Nd Ye Geçiş Yapmaı Mıyım

mrcasper
mrcasper

13636 Puan

bütçem var yavru Scottish im için royal canin den nd ye geçiş yapmalı mıyım

10 CEVAP

Sznyll
Sznyll

17537

Bütçeniz varsa orijen alın acana alın. Burda bir sürü mama sorusu oluyor zaten onlara bakabilirsiniz. Defalarca mama hakkında soru açtınız. Birde her soruda kedinizin scottish olduğunu belirtmenize gerek yok. Cins ya da sokak kedisi fark etmiyor herkese aynı mamaları öneriyoruz. Amacım sizi yargılamak ya da linçlemek değil. Sadece biraz daha dikkat edebilirsiniz. Google'da petlebi mama önerisi diye aratıp cevaplarına bakarsanız bir çok marka hakkında bilgi sahibi olursunuz.

Bütçeniz varsa Acana geçin.

simbakedi
simbakedi

136198

evet biraz daha bütçen varsa acana olabilir yoksa ndye kademeli geçmelisin yoksa ishal ya da yumuşak kaka gibi sorunlarla karşılaşabilirsin. benim kedimin kakasını yumuşattı ama 10 gün sonra geçti su an arada yumuşak kaka yapıyor. royal caninden memnun olabilirsin ama içinde et yok yani bozita daha uygun ve içinde et var yani

Oqrenerde06
Oqrenerde06

120559

N&D TAVSİYE EDERIM Bizimkiler Son paketler de yememeye başladı aldığım da . Ama tüy dökülmesi vs olmuyordu. Şuan acana kullanıyorum

Merkan
Merkan

2623

Deneyerek bakmalısınız çünkü her mama her kediye yaramayabiliyor :) küçük paketlerden alırsanız sevmezse veya yaramazsa elinizde çok kalmamış olur .. ha bir problem olmazsa da ona göre büyük pakete geçersiniz daha iyi olur :) nd benimkine yaramamıştı yani daha doğrusu ben sorun yok sanıyordum ama yumuşak kaka sorunlarımız oldu fazla evin çeşitli yerlerine kaka düşürüyordu o yüzden . mama kaynaklıymış değiştirdikten sonra anlamıştım :)

Ayyyy hep aynı soru

Zehranazz
Zehranazz

114269

Sizin kediniz royal canin sevdimi Bende kedime denemek istiyorum ama

Zehra royal alma bence Pro Plan alabilirsin

Pashaoglum
Pashaoglum

911

Eğer kediniz çok hareketli değilse acana n&d ve orijen kullanmayın özellikle havalar sıcakken ben orijen ve acana karışık kullanıyordum eski vetimiz bu konuda hiç uyarmadı ama yeni vetimiz hemen kesmemi istedi çünkü kedim hem çok hareketli değil hemde Adana sıcak hemen kesip proplana başladık. Daha huzurlu gece yarısı miyavlamaları bitti amaçsızsa ne istediğini bilmeden miyavlıyordu şimdi yok böyle bir şey.

Osscar
Osscar

696

Biz de nd kitten kullanıyorduk. Son zamanlarda ishal yapmaya başladı. Kısırlaştırdıktan sonra da nd bal kabaklı kısır mamasıyı kullanmaya başladık ishali daha da arttı. Şimdi royal canin veteriner serisi kısır mamasına geçiş sürecindeyiz. Veterinerimiz marka konusunda bir baskı uygulamadı. Farminanın vetlife serisi (nd üreticisi) de vardı. Onun da içeriğine bakınca içinin royal caninle çok benzer olduğunu gördüm. Tahıl bu kadar önemsizse neden farmina veteriner serisi mamalarında mısır, buğday, pirinç ve pancar posası gibi ürünleri tedavi amaçlı mamalarında kullanıyor? Ben tercihimi royal caninden yana kullandım.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 693 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80118 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR