8 Aylık Köpeğim Çok Saldırgan

Minelucky
Minelucky

285 Puan

KIZIM DAHA KÜÇÜKKEN YİNE BÖYLE BİR BAŞLIK ALTINDA SORU SORMUŞTUM.
ŞUAN 8 AYLIK OLAN DİŞİ LABRADOR KIRMASI BİR KÖPEĞİM VAR.BAHÇEMİZDE BAKIYORUZ KENDİ BULUNDUĞU BAHÇE GENİŞ VE TELLERLE ÇEVRİLİ İPLE BAĞLANMIYOR.AMA SEVERKEN BİLE SÜREKLİ KOLUM AĞZINDA OLSUN ISIRMAK İSTİYOR.ÖZELLİKLE GEZDİRME TASMASINI TAKIP BAHÇEDEN DIŞARI YÜRÜYÜŞE ÇIKTIĞIMIZ ZAMANLAR AYAK BİLEKLERİME KOLLARIMA ÇİRKİN BİR SESLE YABANCI BİRİNE SALDIRIR GİBİ BANA SALDIRIYOR.AYNI ŞEYİ BİRDE BAHÇEDEN İÇERİ GİRDİĞİMİZDE YAPIYOR.BEBEK ZAMANINDA DA VARDI SÜREKLİ KIZDIM HAYIRLAR VS. İŞE YARAMADI DAHA BÜYÜDÜKÇE SALDIRGANLAŞMAYA BAŞLADI.ÖZELLİKLE BANA YAPMASI AYRI BİR MEVZU TABİ.BÖYLE DEVAM EDERSE EĞİTİME GÖNDERMEYİ DÜŞÜNÜYORUM AMA EĞİTİMDEN DE ÇOK KORKUYORUM YARDIMCI OLABİLECEK VAR MI ?

4 CEVAP

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Bence profesyonel yardım almasınız ama pozitif eğitim veren bir yerden. Kral Köpek Ailesi bu konuda çok iyiler. Onlarla iletişime geçmenizi tavsiye ederim

merveandac
merveandac

1911

Bulunduğu bahçe geniş demişsiniz , yuva sistemiyle mi bakıyorsunuz yoksa bahçenizde tüm gün serbest mi ? Yaşadığı yerin bahçesi yola , sokağa vb. bakıyor mu ? Yoksa tamamen dışarıya kapalı mı ? Yani yürüyen insanları geçen arabaları görebilecek konumda mı ? Isırma şiddeti nasıl ? Sorularıma cevap verdikten sonra yardımcı olmaya çalışırım. Eğitimden de korkmanıza gerek yok dollfacepersian ' ın dediği gibi Kral Köpek Ailesi bu konuda çok iyiler. Pozitif eğitim veren bir eğitim çiftliği bulduktan sonra korkularınız yersiz.

Minelucky
Minelucky

285

merve hanım merhaba sorum cevaplan mayınca yeni gördüm kusura bakmayın.bulunduğu bahçede klubesi var o bölümde de tüm gün ve gece serbest dolaşıyor.bulunduğu kısım yan sitenin bahçesini görüyor.o tarafta araba sesi vs. sürekli geçen insanlar yok.yan evin sahiplerini girip çıkarken ve bizim eve giriş çıkışlarımızı görebiliyor.ısırma şiddetleri diş geçirmeden çenesiyle kolumu kaparsa eğer kollarımı morartacak derecede oluyor.son on gündür sanırım kızgınlığa girdi bugün veterinerimeze kontrole gideceğiz.kısırlaştırmayı düşünüyorum uygun vakit ise tarih belirleyip kısırlaştırma işlemi yapacağız.kısırlaştırmadan sonra biraz daha sakinleştiğini söylüyorlar belki bu huyundan da vazgeçer bilemiyorum. lucky ilk köpeğim daha önce bir can bakmamıştım. biraz şımarık yetiştirdiğimi bu yüzden de kendini benden üstün gördüğünü düşünüyorum.dollfacepersian'ın ve sizin söylediğiniz yer sanırım istanbulda biz izmitte yaşıyoruz. burda da köpek eğitimi veren iki yer var referanslarıda iyi görünüyor.ama benim eğitimlerden korkmamın sebebi eğitim verilerken köepeğe bir iki kerede olsa vurulur mu sorusu çünkü ben kendim kötü bişey yaptığında vuramıyoken başka birinin ona vurmasına müsade edemem.

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Minelucky
Kral Köpek Ailesi şehir dışına da eğitim veriyor. Çok iyi insanlar,asla hiç bir canlıya el kaldıracak insanlar değiller. Bence kesinlikle arayın,konuşun. İçinizi rahatlatacaklarını düşünüyorum. Ayrıca instagram ve Youtube paylaşımlarına bakmanızı tavsiye ederim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 734 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80651 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR