Bozitayı Uzun Süre Kullananlar Yorumlarını Yazabilir Mı

Cikokral
Cikokral

972 Puan

Arkadaşlar uzun süre bozita kullananlar düşünceleriniz neler

16 CEVAP

sultansbutler
sultansbutler

12552

@diablerose sanki burdaki insanlar saydığınız markaların düşmanı, başka işleri yok gelip kötüleyip gidicekler. o markaların önerilmeme nedeni içeriklerine oranla fiyatlarını hak etmemeleri. içinde doğru düzgün taze et olmayan mamayı kim hangi akılla önersin. bu markaların resmen fanatikleri var. onlardan daha tehlikelileri yerli mama savunucuları 🙄 geçen birisi bonaciboya yerli ve kaliteli yazmış ağzım açık baktım. her kediye her mama formülü aynı etkiyi göstermiyor. o yüzden en kaliteli olan markalardan min. inilebilecek markaları sıralıyoruz. royal canin, pro plan, hills önermiyorum. hayvan deneyi yapıyorlar, aşırı pahalılar ve içleri tahıl dolu.

simbakedi
simbakedi

136198

ben uzun sure degil ama 3-4 ay kullandim. tavuklu oldugu icin degistirmek istedim nd balikli ile. bozita balikli olsaydi ona devam ederdim. hicbir sorun yasamadim kedim de begenerek yedi. tahilsiz mama aradigim icin baska kitteninda tahilsizi yoktu bu yuzden degistirdim. bir de nd alacak imkanim da vardi bu da etkiledi. herkes yaziyor kimse kullanmiyor denmis demekki insanlar daha kalileti mamalari alabiliyor ya da bozita alacak imkanlari olmayabiliyor. ya da markayi tanimiyor yani bu bir kistas degil. acikcasi ben proplani en son ihtimal olarak alirim kedime yedirecek marka bulamadigimda. bana gore icerigi guzel degil. memnuniyet var mi evet var ama ben oncelik olarak tercih etmem. burda bi marka hakkinda yorum yapilirken digerleri niye gomuluyor anlamadim. korunacak bir icerigi yok hicbir markanin ama %20eti annesi babasi kadar koruyanlar var anlamiyorum.

mrcasper
mrcasper

13636

herkez öneriyor 1 kişi bile kullanmıyor

@diablerose neyi denicez çocuum hilssin içinde taze et yok şeker var proplan bozitadan daha pahalı %20 et oranı artı tahıl deposu.
Royal caninde et bile yok söylememe gerek var mı ya?


Veterinerler sponsoru olan markaları önerecek tabii ki.Sen bi 3 yıl kullan royal canini sonra o çok bilgili veterinerine koş kedin hastalanınca.Boş yapmayın artık yauw.Bunlar yeterli değilse bu üç markanın da hayvan deneyi yaptığını söyleyeyim hayvansever kardeşim

Ben diet & stomach olanını merak edip sipariş ettim 2 kiloluk daha 1 kilo tükettik sorunsuz yiyorlar geçişte sorun olmadı kakası kokmadı yumusamadı. Ama uzun vadeli etkilerini bilmiyorum arkadaslar ben de daha yeni bozitacıyım.

pompompurin
pompompurin

16763

hassas ve bağışıklığı düşük bir kedim var. acanadan sonra bozitanın geyikli kısır mamanın 2 kiloluğunu denedik ve memnun kaldığım için 10 kilo aldım. kedim toplamda 3-4 kilo civarı yemiştir. şimdilik bir sıkıntı yok. severek günde 50 gram civarı yiyor. kilo alımı olmadı. fiyatı da çok çok uygun kilosu 35 liraya denk geldi, tahılla şişirilmiş pahalı mamalardan çok daha kaliteli. içim rahat bir şekilde veriyorum

ka06
ka06

10040

Bende merak ediyorum yok mu ?

Çok yakın bir arkadaşım köpeğinde 3 yıldır kullanıyor oldukça da memnun. Ama kedi için kullananı ben de hiç görmedim. Kullanan birisi burayı yeşillendirse de okusak

Cikokral
Cikokral

972

Güncel

diablerose
diablerose

119757

mrcasper yemin ederim mukemmel bi yorum yapmissin. anca royale hillse proplana camur atsinlar, yine denemeden

gadjo
gadjo

860

başlık çok eski olmadığı için hortlatıyorum:


sahiden kullanan hiç kimse yok mu? bugün fiyat olarak bütçeme uyduğundan 10 kg yavru kedi için olanını sipariş ettim ve kullanan varsa uzun vadede ne gibi etkileri olduğunu paylaşırsa sevinirim.

aysekara1
aysekara1

12974

Evet kullananlar aydınlatsa iyi olur ben nd tavukludan bozita geyikli olana geçmeyi düşünüyorum bittiğinde.

Bana da bugün geldi tadını sevdi galiba. Diet stomach aldım ben 10 kg. Umarım iyi gelir

Asliszgn
Asliszgn

953

Bir önceki mamasından dolayı kusmaya başladığı için veteriner geyikli diet mamayı önerdi. 2 haftadır kullanmaya başladık biraz iştahsız yiyor kakası da çok hafif yumuşadı normale göre. Sanırım bu paket bitince bir daha almam. Ama benim kedim genel olarak aşırı seçici muhtemelen sorun benimkinde

FA
FA

1096

İsveçi diğer ülkelerden ayıran bir çok şey var bunlardan birkaçı denetimlerin oldukça kuvvetli olması ve zaten insanların kurallara uyup etik davranmaları.Muhtemelen bütün deneyimsiz kedi severler bilinen marka neyse iyi diye onu alır zamanla iyi olmadığını fark eder ve bırakır sonra arayış içine girer.Şuan Bozita en iyilerden biri olabilir.(Ülke bazlı kesinlikle ürün almayacağım ülkeler Amerika, İtalya, Türkiye ve İngiltere)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1252 Görüntüleme
  • 16 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80151 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR