Kopegim Benle Uyumuyor

Merhaba
1 yil once kopegimi sahiplendim. ilk zamanlarda benle beraber uyurken artık geceleri yanıma gelmiyor. Tüm temel ihtiyaçlarını ben karşılıyorum, yürütme/bakım/yemek/oyun vb. Ancak Oglum, geceleri annemin yanında uyumayı tercih ediyor. Benim odamda uyumuyor, yatağının benim odamda olmasına rağmen. Sabahları uyanınca yanıma geliyor zaten beraber yürüyüşe çıkıp yemek yiyoruz sonrasında. Biliyorum, köpekle uyumak çok doğru bir şey değil. ancak benim sorum şu, acaba köpeğim beni sahip olarak bellemedi mi? Beni yeteri kadar sevmiyor mu? Annemi mi sahip olarak/lider olarak belledi acaba?
Annem yokken benle yatiyor.

3 CEVAP

Yani belki sadece annenizin yatağını daha rahat buluyordur:) temel komutlarda sıkıntı yaşıyor musunuz sizinle uyumayı bıraktığından beri?

blue_hpood
blue_hpood

128183

köpek zaten kimseyi sahip olarak bellemez. köpekteki sevgi de sizinkinden farklıdır. belki annenizin bir tutumundan dolayı onu yönetici köpek olarak kavramış olabilir. yine de en doğrusunu bence kka söyleyecektir, kendilerine mesaj atabilirsiniz.

zibityus
zibityus

11845

köpekler kimseyi sahip olarak görmez, bir insan da bir köpeğin gözünde lider olamaz. bunları bilmek lazım, köpeği doğru anlamak için. köpek birine saygı duyuyorsa onun kişisel alanını taciz etmek istemez, köpekle dipdibe uyumak onu mutsuz eder, strese sokar. senin odanda uyumaması aslında aranızdaki ilişki için iyi bir şey. öğrenilecek çok bilgi var, kral köpek ailesinin videolarını izlemeni öneririm.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1109 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80256 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR