Petlebiden Mama

ezgiisc
ezgiisc

4057 Puan

Merhabalar bu siteden mama almak güvenilir midir sizce yani son kullanma tarihini değiştirme gibi olaylar oluyor mudur veterinerim öyle söyledi de yani internetten almak iyi değil dedi ama ona göre tabi. Yani son kullanma tarihlerini değiştiriyorlar mıdır

15 CEVAP

Veterineriniz yalan söylemiş. Yüksek puanlı mağazalardan alabilirsiniz.

Insan
Insan

12523

Veterineriniz genel konuşmuş.Petlebi den gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.Bide petlebide almak istediğiniz ürünlerin STT si belirtiliyor ona göre alabiliyorsunuz.

sultansbutler
sultansbutler

12552

internetten almıycaz da veterinerden mi alıcaz 🙄 gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. bu site gayet güvenilir. diğer çoğu pet siteleri de öyle. canlı destek ya da satıcıya sor kısımlarından kolayca sktleri öğrenilebilir.

diablerose
diablerose

119757

petlebi guvenilir bence

seldaengz
seldaengz

2035

Her yerden mama alınmaz veterineriniz bunu demeye çalışmış veterinerler de genel olarak daha pahalı satıyorlar ama petlebiden alabilirsiniz ben kedimin ihtiyaçlarını da mamalarını da uygun olduğu zaman tercih edip alışveriş yapıyorum, bir sorun yaşamadım mamalar orjinal paketlerinde geliyor paketleme de oldukça iyi mamanın patlama, dökülme, ezilme gibi sorunu olmuyor öneririm.

Dkd
Dkd

12416

Rahatlıkla alabilirsiniz ürünün altında yazan son kullanma tarihi neyse aynı o şekilde geliyor.

Petlebi en güvenilir sitelerden bence. Fiyatları biraz pahalı olsa da galiba içine hediye koydukları için. Kısacası alışveriş yapabilirsiniz.

simbakedi
simbakedi

136205

a mazon ve t rendyoldan da alıyorum ben burda hediye diye diye daha pahalı oluyor. normal fiyatından indirim yapıp hediye konulduğunda yine normal fiyata yakın oluyor sevmiyorum ben.

Palyaco
Palyaco

218519

Petlebi taze ve son kullanma tarihi uzun olan mamalar satıyor bu siteden gözü kapalı alışveriş yapabilirsiniz

Sinemince
Sinemince

1758

Bu siteden güvenle alışveriş yapabilirsiniz, içiniz rahat olsun :)

Oguzhanatk
Oguzhanatk

1532

diğer sitelerdeki fiyatlarla karşılaştırma yapmadım fakat petlebi kaliteli, hızlı ve sağlam kargo, müşteri hizmetleri, ürünün son kullanma tarihi, siparişin yanında gelen hediyeler v.s gayet başarılı. tavsiye ederim.

nil7
nil7

12684

3 seferdir buradan alıyorum gün içinde kargoya verilio ertesi gün elinizde fikir için mesaj atsam anında telefonla dönüş sağlayıp yardımcı oluyorlar paketleme o kadar sağlam ki fiyat açısından da gayet memnunum diğerlerine göre daha uyguna geliyor ve yanındaki hediyeleri ile çok iyi oluyor. Bir çok siteden alışveriş yaptım içinde 3 ürün bile eksik geldi kargocu hatasıyla ama burada bir kere bile sorun yaşamadım paketlemeri dönüşleri ve mama son kullanma tarihleri gayet iyi.

AlpMordecai
AlpMordecai

4054

Petlebi gayet güvenilir fakat çok pahalı açıkçası.

mrcasper
mrcasper

13636

@AlpMordecai git yakınındakı pet shop a sor bakalım kaç tl fiyat istiyor petlebi olması gereken fiyata satıyor ve genelde hep ijdirimler oluyor yanında da gönderilen hediyeler var

Elifsu17
Elifsu17

11198

Benim burdan 15-20. Alışverişim olacak, her biri özenli paketli skt si uzun geldi. Memnunuz ayrıca yanındaki hediyeler de mutlu ediyor :) çok güveniyorum petlebi ye

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 807 Görüntüleme
  • 15 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81617 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR