Sokak Minnoşları

Pashaoglum
Pashaoglum

911 Puan

Merhaba,ben çok uzun zamandır, sokaktaki kedilerin daha besleyici olduğunu bildiğim için yavru kedi mamasıyla besliyorum. Bugün mama veren başka biri “dengelerini bozuyorsun hiç verme daha iyi” diye çıkıştı hiç cevap vermedim ama yanlış mı yapıyorum diye bi şüpheyede düştüm, bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim.

5 CEVAP

Hayır karınlarını doyuruyorsun neyi kötü bunun?

Insan
Insan

12523

Yanlış yapmıyosun.

Lils
Lils

125527

Denge durumu hayvanlar mamaya alışırsa avlanmaz. Böcek vs. artar olayı ama insanlar olarak zaten dünyayı mahvettik. Kedi etrafta Fare, böcek yemiyor. Çöpe atılan ekmeği yiyor. Tabi eğer kedilerin kolayca avlanıp böcek, Fare tarzı şeyler avlayabileceği bir yerde yaşıyorsanız mama miktarını azaltabilirsiniz ama tahminen zaten günde 1 veriyorsunuzdur. Mama kapları sürekli dolu olmazsa o hayvan acıkınca avlanır zaten

Lils
Lils

125527

Yani günde 1 kere yiyince hayvan bir süre sonra acıkır ve avlanır zaten. Doğal denge bozulmaz bence

Pashaoglum
Pashaoglum

911

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim karınlarını doyurmaktan başka bir şey yapamıyoruz onuda yanlış yapmayayım dedim. Maalesef avlanabilecekleri alan kısıtlı avladıklarınıda öldürene kadar oynayıp bırakıyorlar, sabah akşam komşularla dönüşümlü mama veriyoruz belki bu başlı başına bir hata ama en azından çöp karıştırmıyorlar. Zaten bana gelen tepki yavru kedi maması vermem yüzündendi, oda yanlış değilmiş bi problemim kalmadı.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 246 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80104 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR