Kısır Kedide Kokulu İdrar Bırakma Ne Zaman Geçer?

zynpsys
zynpsys

244 Puan

Merhaba, erkek kedim 8,5 aylık ve geçen hafta kısırlaştırıldı.
Kısırlaşmasının üzerinden bir hafta geçmesine rağmen hala kokulu idrar bırakıyor. Veteriner hekim ameliyat günü testosteronun düşmesi 3-21 gün sürebilir demişti ancak internetteki bilgiler kokunun 3 günde düzelmesi gerektiği yönünde. Aranızda böyle bir durumu yaşayan oldu mu? İdrar kokusunun ve idrar bırakmanın düzelmesi en fazla kaç gün sürebilir?
Teşekkür ederim, iyi akşamlar.

5 CEVAP

blue_hpood
blue_hpood

128183

internetten bu kokuyu çıkartmak için ne yapmanız gerektiğini araştırın, idrar püskürttüğü yerleri temizliyoruz sanıyoruz fakat aslında yaymaktan başka bir şey yapmıyoruz. bunun için benim belalı kedim’de karbonhidratlı bir karışımdan söz ediyorlardı fakat ne olduğundan emin değilim, araştırabilirsiniz. onun dışında da, maalesef bu alışkanlık, hiç geçmeyebilir. yine de kokuyu tam olarak çıkartmak bir derece azaltıp unutmasını sağlayabilir diye düşünüyorum.

zynpsys
zynpsys

244

Yanıtınız için çok teşekkür ederim. Haklısınız temizlerken daha çok yayıyoruz. Veteriner hekimimiz idrar bırakmanın alışkanlık olarak kalabileceği ile ilgili uyarmıştı, beni asıl endişelendiren şey idrarın kokusunun kaybolmamış olması; hormonal bir sorun mu var diye.
Kedimi sahiplendiğimden beri sağlık sorunları hiç eksik olmadı ve artık her şeye şüphe ile yaklaşır oldum maalesef

Slp
Slp

4401

Ben 4 erkek kedi kısırlaştırdım. İkisi 3 günde kokuyu bitirdi. Biri bir hafta sürdü. En büyük olan kedim nerdeyse bir aya yakın koku bırakmaya devam etti. Bunun için bir şey yapamadık sadece koku bıraktığı yerleri temizledik. Hatta kızana da girmeye devam etti ama bir ay sonra hiçbir şeyi kalmadı. Korkmanıza gerek yok :)

zynpsys
zynpsys

244

Yanıtınız için çok teşekkür ederim, içimi rahatlattınız.
İyi akşamlar

Slp
Slp

4401

İyi akşamlar

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 212 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80202 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR