Biliyorum Bu Soruyu Yazmamalıydım

Insan
Insan

12523 Puan

Bu soruyu yazarak soru bölümünü kirletmiş bulunmaktayım şimdiden özür dilerim.


lxterenett midir ne dir böyle bşr kullanıcı bu sıralar fake hesaplar açıp konu hakkında bilgi sahibi olup olmaksızın her soruya cevap verip rahatsızlık vermeye başladı.Her soruda artık onu görüyorum ve az önce bşr sorudada gördüm yine bir boş cevap ile.Başka bşr soruda ise Biri beşiktaş şampiyon olduğu için “Çok Acil” başlığı altında beşiktaşın şampiyon olduğunu hakaretli bir biçimde ifade etmiş(o kişininde lxterenett olduğunu düşünüyorum).lxterenett te alay eder gibi küfür etmemlisin yazmış.Artık bu şahıstan gına geldi başka bir hesabıda var oradanda saçma sapan yanıtlar yazıyor.


Gördüğünüz yerde şikayet etmenizi rica ediyorum.İyi günler.

2 CEVAP

Sznyll
Sznyll

17537

Başlık açmanız yanlış bir şey değil. Sonuçta sürekli alakasız şeyler yazan biri değilsiniz. Ayrıca size katılıyorum gerçekten insanı bıktırıyorlar. Sıfır bilgiyle 100 tane soru cevaplamıştır en az. Sadece o kişi değil bir sürü kişi vardı böyle. En azından bi aralar olduğu kadar çok değil şu aralar.

Edb
Edb

1958

Evet ben de size katılıyorum başlık açmanız hatta doğru bir şey bence benim sorularım altına da o konu hakkında bilgi sahipi olup olmaksızın bir şeyler yazıyordu.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 242 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 5 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78219 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR