Bölgesel Tüy Dökümü

liliacasper
liliacasper

964 Puan

Casperin sırtının alt kısmında dikey bir parmak genişliğinde tüyleri azaldı ve döküldü bu sorunla karşılaşan arkadaşlar var mı? Veteriner hekime yeni gittim ama önemli olmadığı söylendi.Düzenli ve güzel besleniyor tüyleri düzelmedi.

9 CEVAP

başka 1-2 veteriner hekime daha sorun, onlar da sorun yok derse dert etmeyin bence, ben yaşamadım, alerji gibi bir şey olabilir mi ki?

BeyzaDemirtas
BeyzaDemirtas

4627

Özellikle tavuk içerikli mama kullanıyorsanız bir çok kedinin bu konuda hassasiyeti olabiliyor. Mevsimsel geçiş etki edebilir. Strese bağlı bir lezyon olabilir. Pek çok ihtimal var aslında. Aklınızda soru işareti varsa bir kaç hekime daha danışın. Bu süre içerisinde mantar olabilme ihtimaline karşı o bölgeye fazla dokunmamanızı öneririm, geçmiş olsun😊

rebeccaztre
rebeccaztre

1001

Merhaba. Benim de kedimde bölgesel tüyler döküldü. Önce sırtında başladı dikey bir şekilde. Resmen cildi görünüyordu. Sonra her bir patisinde daire şeklinde bölgesel tüy döküldü. Aşırı yalanması var mı? Kullandığınız mama nedir?

liliacasper
liliacasper

964

internet üzerinde bir çok alerjide dahil sebebi olabileceği yazıyor.Tam teşekküllü bir klinik arayışı içine girdim düzgün muayene edilmesini istiyorum.

liliacasper
liliacasper

964

Devamlı N&D tavuk ve narlı mama kullanıyordum.Acana mama farklılık olsun diye karıştırıp verdim.Yalanıyor fakat olması gerektiği kadar mantara benzemiyor acana mama bir çok kedide alerji yapmış bende bundan kaynaklanabileceğini düşündüm.

liliacasper
liliacasper

964

@rebeccaztre acana mamaya geçiş yapmak istedim bir tık daha iyi diye sanırım daha yaptım acana çoğu kediye alerji yapmış ben daha büyük bir sorun olmasından korktum mamayı vermeyi bıraktım ve n&d ye devam ediyorum fakat başka bir bölgede dökülme olmadığı için anlıyamadım.

rebeccaztre
rebeccaztre

1001

Biz kademeli geçiş yapacağız. Acana pacifica mamasını kullanıyoruz. Umarım iyi gelir. Kaşınması yalanması bitince çok mutlu olacağım.

rebeccaztre
rebeccaztre

1001

Son zamanlardaki şikayetlerden endişelendiğim için ndyi bırakmak durumunda kaldık.

liliacasper
liliacasper

964

@rebeccaztre N&D den çok memnunum Acana vermeyi bıraktım ve sırtında ki tüyler düzelmeye başladı.Tabi ki her mama her kedi de aynı etkiyi yapacak diye bır şey yok.Umarım Acanada sorun yaşamazsınız.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 279 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80256 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR