Çatı Arasındaki Kedi/Kediler

Rapisa
Rapisa

13115 Puan

Merhaba, evimin çatı arasında kediler doğuruyorlar. Geçen yazda çok kez çatı arasından yavru kediler çıkardım fakat çok küçükler ve gözleri açılmamış kediler. Anneleri olanlardan iki tanesi yavrusunu kabul etmişti bunlardan biri yaşıyor diğeri kayıp. Diğer çıkardığım kedilerin anneleri kabul etmedi bende onları yaşatamadım. Bu arada çatı arası toz toprak ve böceklerin olduğu karanlık bir yer. Sürünerek telefon ışığıyla arıyorum kedileri bazen 4-5 seferde buluyorum. Şimdi yine yavru kedi sesi geliyor çatıdan. Ben bu durumda ne yapmalıyım kafam karıştı. Hem çatıya çıkmak istemiyorum hemde vicdanım rahat etmiyor diğer taraftan kediyi çıkarıp ne yapacağım. Bahçemde anne kedi görmedim. Kızları kısırlaştırdım hangisi anne bilmiyorum. Çıkardım diyelim ona bakabileceğimi düşünmüyorum. Ne yapmalıyım

3 CEVAP

Kaç gündür miyavlıyorlar? bence yavrulara dokunmayın, siz dokunuyorsanız anneleri o yüzden kabul etmiyordur, bir de daha 1 gün falan olduysa hiç ellemeyin, annesi gelir onun ama diyorsanız 2-3 gün oldu (pek sanmıyorum, daha yeni doğmuş bebekler o kadar dayanmaz bence) o zaman çıkarın. Süt anne aranıyor ilanları paylaşın. Bir de temizleme fırsatınız olursa çatıyı temizleyin veya temizletin, sizin için de iyi olur. Bizim köydeki çatı yüzünden ev böcek doluyor, temizleyince ve ilaçlatınca bir şey kalmıyor. Anne kedi için de çatıya mama ve su koyun ki yemek aramaya gitmesine gerek kalmasın.

ilaçlıyorlar, yani belli bir ücret karşılığında temizleyenler olur.

Rapisa
Rapisa

13115

Zaten bir kere yaşayınca kedileri eldivenle alıyorum artık. Bugün duydum sesi. Çatı arasını ilaçlıyorlar mı bunu bende düşündüm geçen yıl aslında ama çatı arası o kadar kötü ki birinin orayı temizleyeceğini düşünmedim. Ben çıktığımda biraz düzenledim. Kediler çatı arasına balkondan zıplayarak çıkıyorlar ben mamayı zaten balkona koyuyorum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 213 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78252 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR