Kedim Geceleri Çok Saldırganlaşıyor

miiv
miiv

271 Puan

Kedim 2,5 aylık 1 aydır benimle ve geceleri aktif hayvanlar olduklarını biliyorum fakat benim kedim kulaklarını geriye yatırıyor hırıltılar çıkarıyor ve gelip canımı yakacak biçimde ısırıyor sabahları oyun için ısırmalarından farklı olarak özellikle yürürken sırtını kamburlaştırıp tüylerini dik dik yapıyor ve ardından kulaklarını en geriye yatırıp öyle koşuyor bu hallere girmesi normal mi

6 CEVAP

Geneticist
Geneticist

2080

Aynı hareketleri benim yavrular birbirlerine yapıyorlar ve ısırıyorlar 😄 normal sanırım. Ama gün içinde vakit ayırıp oynatıp enerjisini atarsa gece güzel uyuyorlar.

Pashaoglum
Pashaoglum

911

Çok normal enerji patlaması yaşıyorlar, siz uyumak onlar oynamak istiyor.

sultansbutler
sultansbutler

12552

gayet normal geçici yuva olduğum 4 aylık yavru gece ayaklarımı ısırıp beni uyandırıyordu. evde tek odaya kapatıldığı için enerjisini atamıyordu. gün içinde bol bol oyun oynayın yorun akşam iyice uyusun.

gulf_
gulf_

1470

Aynısını ben de yaşıyorum, kambur kambur hoplamalar, oradan oraya koşmalar, hauğğr huğğr sesler, kuyruğunun birden kabarması, kulakları geriye yatırıp dik dik bakmalar (aslan sanıyor kendini), gelip ısırmalar... Oyun oynuyorlar. Evde başka kedi olmayınca kediler bizi kedi olarak görüp oyun oynamaya çalışıyorlarmış. Mesela benim kedim normalde hayırdan anlar, hayır dediğim şeyi yapmaz gözümün içine bakar. Ama dediğiniz gibi olduğunda kulağı hiçbir şeyi duymuyor. 😂 Bilinçli olarak zarar vermiyor ya da ısırmıyorlar genelde, onlar için oyun. Yavru olduğu için henüz poposunu temizleyemiyor bazen canını acıtmadan ben temizliyorum, ya da gözlerini burnunu sileceğim bir vakit oluyor alıyorum hiçbir şekilde ısıtmıyor. Sizin kedinizde normalde ısırmıyorsa sorun yok. Eğleniyorlar kendi hallerinde 🐱

simbakedi
simbakedi

136202

geceleri yatmaya yakin kedinizi kosturun iyice yorun. sonra mamasini koyun da yesin. boyle yapinca benim kedim tum gece sorunsuz uyuyor. ama maalesef sabah asker gibi erkenden kalkip uyandiriliyorum.

Jarvis12
Jarvis12

1964

3 aylık kedim de aynısı.herkes aynı şeyleri yazmış zaten aşağı yukarı.kediler için normal bir durum galiba.benimki de gündüzleri hiç ilgilenmediği tül perdeyle gece yatmaya yakın adeta savaşıyor.perdelere dadanıyor kavga ediyoruz her gece.mahvetti perdelerimi.gündüzleri hayırdan anlayan kedi,gece yatma saatine yakın canavara dönüşüyor ve asla dinlemiyor bizi.gün içinde yeterince yorduğumu düşünüyordum ama sanırım yeterli değil.hoplayıp zıplatıyorum daha nasıl yormak lazım bilemedim.sakinleştirici spreylerden falan denemek mi lazım bilemiyorum,işe yarar mı :) ya da büyüdükçe biraz daha sakinler mi bir umut :))

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 339 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR