Lütfen Cevap Yazmadan Geçmeyin!!!!

Anika
Anika

2195 Puan

köpeğim diğer köpeklerden çok korkuyor tam 1,5 yaşında. onun yanına 2 tane daha köpek almak (sahiplenmek) istiyorum. onu sosyalleştirmek için ne yapabilirim???

10 CEVAP

tyguler
tyguler

124312

köpeğim yok ama fikir sunabilirim. havlayan köpekler varya oyuncaklardan. onlarla baska havlayan bir şeye alıştırırsanız sonra gerçek kopeklere de kolay alisır belki. çok sacma gelebilir ama bence işe yarayabilir.

tyguler
tyguler

124312

söyle, siz çok korkuyo demissiniz baska köpeklerden. yani önce gerçek olmayan ve kendine benzeyen bir sey gormesi lazım. gerçek bir köpek görürse korkar ama cansız bie oöpekten korkarsa siz hemen müdahele edebilirsiniz. oyuncak tarzı bir şey ile onu başka köpeklere alıştırabilirsiniz dedim ama tabi köpeğiniz o kadar korkmuyorsa direk bir köpekle arkadaş olur ben en enen korkan köpekler için yazdım.

Anika
Anika

2195

@tyguler çok teşekkür ederim.

Anika
Anika

2195

kardeşimin evde tam yorkie cinsi köpek oyuncağı var onu kullanırım:)

Patili_1
Patili_1

14399

Köpek sahiplenirseniz onları arkadaş kabul eder bir süre sonra korkmaz bu şekilde de sosyallesie büyük ihtimalle küçüklüğünde pek kimse görmemiş, eğer ilk başta bir tane daha köpek sahiplenirseniz yavaş yavaş ona alısacaktır,sonra baya alıştıktan sonra bir tane daha alırsanız pek korkacağını zannetmiyorum

Anika
Anika

2195

@s Tşk

Anika
Anika

2195

@tyguler nasıl yani?

Thesudeaskin
Thesudeaskin

2643

Bu video yararlı olacaktır
https://youtu.be/6WkVgISrjVU

sultansbutler
sultansbutler

12552

bu köpeğinize daha doğru eğitimi veremezken 2 köpek daha almayın lütfen. eğitim konusunda da profesyonel bir eğitmenden yardım alın.

blue_hpood
blue_hpood

128183

kral köpek ailesinden yardım almanızı tavsiye ederim. ayrıca %25 kuralını ihlal etmemeniz gerekiyor. diğer tüm eğitimler için de kka yardımcı olacaktır.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 631 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80366 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR