Gaz Reflü Sindirim Sorunu Hakkında Bilgisi Olan ?

Selinbuyukcam
Selinbuyukcam

2535 Puan

Merhaba 1,5 yaşında tekir cinsi kedim kısırlaştırma üzerinden uzun zaman geçti mystic kısırlaştırılmış mamayı kullanıyoruz uzun zamandır bir sorun yoktu son bir kaç gündür mamayı az yemeye başladı veterinere götürdüm bugün ve kontrol sonrası çok fazla midede gaz olduğunu nefes almakta güçlendirici söyledi Royal Canin Gastrointestinal mama verdi bir süre 1 ay kullanmamı söyledi daha önce böyle bir sorun yaşayan var mı ? Bu mamayı kullanan ?

4 CEVAP

Gastrit geçiren bir kedime verilmişti aynı mama. Dışkısı bi süre katı keçi b*ku gibi olabilir şaşırmayın :)) Veda Cleansing tea de güzel zaten sadece veterinerlerde satılıyor. Mama bitiminde eski mamanızı değiştirip başka sindirimi hafif sensitive özellikli bir mamaya geçmenizi önerebilirm. Hemen hemen her markanın sensitive, sensible, hassas sindirim vs mama türü var.

dezgicavus
dezgicavus

15653

Reflü yü önlemek için yüksek standlı mama kapları tavsiye ediliyor. Bende gaz ve kanlı dışkj için o mamayı kullandım çabuk toparladı. Kedi çimi de sindirim sistemi için faydalı evde bulundurmanız belki iyi gelebilir. Gaz için veterinerim mama ya da parazit kaynaklı olur dedi. Gastrointestinal mama sonrası sindirim için daha hafif bir mama tavsiyesi isteyin bence veterinerden bir süre toparlayan kadar. Çok geçmiş olsun

Selinbuyukcam
Selinbuyukcam

2535

Uyurken midesi atıyor ve nefeste zorluk yaşıyor hareketinde dışkısı vs bir sorun yok

Selinbuyukcam
Selinbuyukcam

2535

Cevaplarınız için teşekkür ederim kedi çimi aldım 4 adet ayrı ayrı yerlere koydum dikkat çekip yer diye dokunmadı bile yüksek mama kabı için yüksek stant alacağım teşekkür ederim. Mama için öneriniz var mıdır ?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 294 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.993 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR