Kedimin Ses Sorunu ?

efruzg
efruzg

114397 Puan

Kedimi 31mayıs günü kaldırımda bulmuştum ilk aldığım zaman çok garip bir miyavlaması vardı hastalığına bağladım .veterinere götür diceksiniz götürdüm ve söyledim hiçbir şey demedi yani bi sorun olduğunu falan daha sonra böyle zaman geçti sesi sanki düzeldi öyle miyavlamıyordu sadece uykudan uyanınca öyle miyavlıyordu dün annemle farkediyoruz da böyle miyavlarken ses zor çıkıyormuş gibi sanki birşey yutmuşta sesin çıkmasını engelliyor . veteriner birşey Yok demişti acaba neden olabilir daha çok küçük o yüzdenmi bilemiyorum :( bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yazabilirler mi? Şimdiden teşekkürler

7 CEVAP

Ses telleri zarar görmüştür önceden insanlarda da oluyor

pongul
pongul

113342

daha once caresizlikten cok bagirip benzer durumu yasamis bir kedi gozlemlemistim cunku. bitap dusmus. cok uzuldum, neyse ki kurtuldu artik :(

efruzg
efruzg

114397

Evet onu yaşatabildiğim için çok mutluyum :) artık benimle güvende :) ❤️

burcumtlr
burcumtlr

847

Benim kedimde de sesi zor cikiyor bisey miyavlamasini engelliyormus gibi ses cikiyor. 3 bucuk ay oldu hala ayni veterinerler bi saglik problemi olmadigini soyledi. Gunluk yasamdada bir problemi yok. Bazi kedilerde bu tarz miyavlamalar olabiliyormus. Tabi bu benim gorusum. İcinizin rahat etmesi acisindan baska bir veterinerede kontrol ettirin bence.

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Bu eskiden geçirdiği bir hastalık nedeniyle alışkanlık veya ses tellerinin zarar görmesinden dolayı olabiliyor. Zamanla düzelebilir, ömür boyu da sürebilir. Benim sınıf arkadaşımda da bu problem var.

pongul
pongul

113342

zamanında kötü bir durumda kalıp uzun süreli fazlaca bağırmış, belki yardım istemiş, ya da zor bir durum yaşamışsa ses telleri zarar görmüş olabilir.

efruzg
efruzg

114397

Çocuklar çok fazlaca oynamıs ellerinde(annede bu yüzden bırakmıştı) görenler öyle söyledi sonrada kaldırıma bırakmışlar belki de dedikleriniz gibi çok fazla bağırdığı için ses telleri zarar görmüştür :( bulduğumda hareket edecek hali bile yoktu .

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 8247 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.977 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR