Köpeğimin Cinsinin Tam Olarak Ne Olduğunu Merak Ediyorum.

dodo212
dodo212

236 Puan

Evladım 1.5 yaşında, bir abimden sahiplendim ve sahiplendikten sonra ırkını, cinsini hiç kurcalamadım ama son zamanlarda bu soruyu çok fazla duyuyorum. Ben sadece pitbull olarak biliyorum, insanlara bu cevap yetmiyor daha fazla detay istiyorlar. Bende tam olarak ne olduğunu merak etmeye başladım.


3 CEVAP

talkinghead
talkinghead

811

american staffordshire terrier olabilir

Mehmetkra
Mehmetkra

352

Pitbullarda kesin birşey söylemek zaten zor.
Amstaff, apbt, staffbull, bully gibi ırkların hepsi pitbull diye tanınıyor o yüzden hepsi birbiriyle ciftlestirip benzer ırkların kırması olan ismi pitbull diye geçen kopekler ortaya çıkıyor. Sizin köpeğinize gelince daha detaylı ve renkli fotoğraflar atarsaniz daha net konuşabiliriz ama burdan anlaşıldığı kadarıyla daha çok amstaff kanı taşıyor. Yüz olarak staffbulla daha çok benziyor ama onlar daha nadir olduğu için onu söylemedim. Boyutunu görebilsem daha net yorum yaparım. Bu arada çok güzel bir köpeğiniz var dikkat edin kaptırmayın yasal eşkıyalara

dodo212
dodo212

236

Fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla bende öyle tahmin ediyorum. Sadece görsellerde ve izlediğim videolardaki köpeklere göre ağız, burun yapısı biraz daha ince, uzun duruyor ve ön bacakları (gerektiği kadar yürüyüş ve antrenman yapmasına rağmen) daha zayıf.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 545 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79902 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR